Eray Emeklier
Büyük Kaptan
- 16 Ağustos 2015
- 27.305
- 30.143
- 1.988
Dün koltuklari çektik evde değişiklik amaçlı. Koltuğun arkasından sacha boey oyuncu kartı çıktı. Üst komşunun çocuğu atti heralde bizim camdan girmiş. Görünce hüzünlendim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Totem değil transfer lazım Muradım,Erkek adam söz veriyosa tutar reisSezona kötü başlamamızda bu totemin tutulmaması da var deyip kaçar giderim ben reis yav
![]()
O zaman Emre'ye erkek gözüyle bakmayalım..Totem değil transfer lazım Muradım,
fbyi ben hoplatırım
Ben herkese böyle bakıyorumO zaman Emre'ye erkek gözüyle bakmayalım..
O zaman Emre'ye erkek gözüyle bakmayalım..
Ben herkese böyle bakıyorum
Tacizane![]()
40 milyon Euro bonservis bütçesi ile kurulabilecek en kötü kadroyu kurmayı nasıl başardılar cidden büyük skandal
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Konu'nun başka 1 yere sapmaması gerek Kemal'im.Emre sözünü totemini tutmazsa transferi de başarıyı da unutalım..Siz napiyonuz yaw sabahtan beri
Dostum soruları almaya başla müsait olunca , herkes merak ve tedirginlik içindeSiz napiyonuz yaw sabahtan beri
EditKonu'nun başka 1 yere sapmaması gerek Kemal'im.Emre sözünü totemini tutmazsa transferi de başarıyı da unutalım..
Yarin icin hazirlik maci ayarlanmis ama takim da sanchez disinda stoper yok
Eger 3’lu oynanacaksa fener maci sonrasina kalir bu is
Ben 4-4-2 oynayacagimizi düsünüyorum hoca’nin gecmiste 3’lu oynattigi mac sayisi 1 falandir
Ocağa 3 ay var üstad yav@Hakan Kuzu @Kemalettin TANRIVERDİ Biz Discord'ta konuşurken yeni 1 duyum aldım bu 2li'den yine.Hummels duyumu da doğru çıkmıştı.Yine Bild kaymaklı 1 haber var.Bayern Münih Goretzka'yı göndermek istiyomuş.Rotasyonda bile istemiyolarmış.Galatasaray'a 6 aylık kiralık önerilmiş.Devre arasında da Goretzka'yı başka 1 kulübe satmayı amaçlıyolarmış.Goretzka ikna edilirse 6 ay Galatasaray forması giyecekmiş![]()