Transfer Nöbeti #16 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dün koltuklari çektik evde değişiklik amaçlı. Koltuğun arkasından sacha boey oyuncu kartı çıktı. Üst komşunun çocuğu atti heralde bizim camdan girmiş. Görünce hüzünlendim

Ekli dosyalar

• 1725381020614_zrjlfs_2_0.webp
    1725381020614_zrjlfs_2_0.webp
    18,9 KB · Görüntüleme: 30
40 milyon Euro bonservis bütçesi ile kurulabilecek en kötü kadroyu kurmayı nasıl başardılar cidden büyük skandal

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bence şunu atlıyoruz.
Bunlar hem beceriksiz hem çulsuz.
Hem sara hem jelert sırf taksitli almak için ederlerinden çok daha fazlasını verdiler.Kimse net iyi adamını 10 taksite vermez.
Bu transfer döneminde okan burukda en az yönetim kadar suçludur.
Aslında erden timur gibi bir adamın gittiği ortamda bunlar hiç şaşırtıcı değil.Yazacak çokşey varda artık gına geldi bıktırdılar.
Biz her sene transferde çok ciddi hatalar yapılıyor derken burada herkes polyana modunda takılıyordu.
Yahu şu geçmişide geçtim şanpiyon olmamıza rağmen son iki üç senedeki transferlere tutma oranına bakın tam bir fiyasko yahu.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bizim taraftar cidden manyak
Takimda bek yok acik yok
Olanlari gectim yedek klubedinde adam yok
Yonetim Yok Hoca yok
Milletin derdi Toreira Muslera olmus
Ha gayret dogru duzgun istikrarli performansi olan 3 oyuncu var ikisinide siz halledin toptan adam kalmasin

Sayın yönetim ve hocamız bu takımda Halil diye bir oyuncu var. Unuttunuz galiba. Yeni Tarık Çamda'lımız Halil Dervişoğlu galiba. Oynamadan, antrenmana çıkarak paraları veriyorsunuz böyle oyunculara.

Size bunu hatırlatan bir akıllı yok mu?

Aaa daha Cicaldau, Taylan var doğru ya. Besleme yurdu mu bu takım?

Eyüp Yıldız'ı seversin sevmezsin ama adam medyadaki gazeteciler arasında Galatasaray'ın haklarını savunan kişilerden.Gerek Tah*r Kum'a gerekse Murat Aş*k'a verdiği cevaplar sonrası 2 Fbli'yi de susturmuş..

Yarin icin hazirlik maci ayarlanmis ama takim da sanchez disinda stoper yok

Eger 3’lu oynanacaksa fener maci sonrasina kalir bu is

Ben 4-4-2 oynayacagimizi düsünüyorum hoca’nin gecmiste 3’lu oynattigi mac sayisi 1 falandir

Icardi Mertens'in pozisyonunda olacak işte böyle devam. Acil kanat lazım bize.

Bu rabiotmudur tavşanmıdır her ne bksa bu herif dışında orta saha kalmadımı ya yeter artık her transfer döneminde bir oyuncuya, saplanıp kalıyoruz sanki dünyada tek topçu bu lavuk kaldı

Saranın performansı çok belirleyici olacak bu sene sara dandik çıkarsa birde orta saha almazsak tüy dikeriz değil osimhen messi ronaldo kurtarmaz

@Hakan Kuzu @Kemalettin TANRIVERDİ Biz Discord'ta konuşurken yeni 1 duyum aldım bu 2li'den yine.Hummels duyumu da doğru çıkmıştı.Yine Bild kaymaklı 1 haber var.Bayern Münih Goretzka'yı göndermek istiyomuş.Rotasyonda bile istemiyolarmış.Galatasaray'a 6 aylık kiralık önerilmiş.Devre arasında da Goretzka'yı başka 1 kulübe satmayı amaçlıyolarmış.Goretzka ikna edilirse 6 ay Galatasaray forması giyecekmiş :D

@Hakan Kuzu @Kemalettin TANRIVERDİ Biz Discord'ta konuşurken yeni 1 duyum aldım bu 2li'den yine.Hummels duyumu da doğru çıkmıştı.Yine Bild kaymaklı 1 haber var.Bayern Münih Goretzka'yı göndermek istiyomuş.Rotasyonda bile istemiyolarmış.Galatasaray'a 6 aylık kiralık önerilmiş.Devre arasında da Goretzka'yı başka 1 kulübe satmayı amaçlıyolarmış.Goretzka ikna edilirse 6 ay Galatasaray forması giyecekmiş :D
Ocağa 3 ay var üstad yav

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt