Cihat Kurt
Sarı Üye
- 5 Ağustos 2019
- 214
- 176
- 238
Buyrunuz benimCihat Wolf
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Buyrunuz benimCihat Wolf
Dursun'un Osimhen transferinden haberi bile olmamıştır iş imzaya kalana kadarosimhen geldigi gün ahmet cakar denen adam youtube yayınında söylemişti ve sövmüştüm
dursun özbek karaborsa bile muhabbetini kapatmak camianın dikkatini dagıtmak icin bu transferi yapıyor diye
şimdi düşününce adam haklı
bilmiyorum bende duyunca sövdüm lakin düşünün ortasaha ve kanat ararken birden osimhen haberiDursun'un Osimhen transferinden haberi bile olmamıştır iş imzaya kalana kadar
Karaborsa bilet iddiaları olmasa Osimhen'i almayacak mıydık sanki Gardi ayarlamışken
Açıkçası bunlar bana inandırıcı gelmiyor çünkü Dursun Özbek bunları planlayabilecek yetenekte birisi değil, abi adam baskın erken seçim yaptı kimse hazırlık yapamasın görev süre mi uzatayım diye 2 günde no name Mustafa Cengiz çıktı, bunu paket etti, öngörüsü bu seviyede olan birisinden bahsediyoruzosimhen geldigi gün ahmet cakar denen adam youtube yayınında söylemişti ve sövmüştüm
dursun özbek karaborsa bile muhabbetini kapatmak camianın dikkatini dagıtmak icin bu transferi yapıyor diye
şimdi düşününce adam haklı
Bence Vini JR zira Mbappe ile araları sorunluymuş. Bence asıl hedef Vini JRLeao yem
Ya da
Daha iyisi için bekletiliyor
Asıl hedef
Barkolaa
Canı isterse maçı domine ediyor ama genelde avel avel geziyor sahada.LEAOyu ne zmn izlediysem abart buldum biraz. tıpkı laziodaki övülmeğe doyulmayan M. Saviç gibi.
Gündemin kulüp içerisinde değiştiği yok her ne kadar sosyal medyada Osimhen transferi kendilerine can simidi olmuş olsa da. Gerçi o da uzun sürmedi.bilmiyorum bende duyunca sövdüm lakin düşünün ortasaha ve kanat ararken birden osimhen haberi
sonucta dursunun onayı olmadan imza atılamaz
gündemide değiştirdi birşekilde
tabi burada okan beyede sormak lazım ortasaha ve kanat arıyordunuz noldu diye