Transfer Nöbeti #16 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
LEAOyu ne zmn izlediysem abart buldum biraz. tıpkı laziodaki övülmeğe doyulmayan M. Saviç gibi.

mali kongrede normal şartlarda dursunun içinden geçmeleri lazım aynen ilk dönemi gibi,genel kurul yeni bir başkan adayı etrafında toplanır umarım

osimhen geldigi gün ahmet cakar denen adam youtube yayınında söylemişti ve sövmüştüm

dursun özbek karaborsa bile muhabbetini kapatmak camianın dikkatini dagıtmak icin bu transferi yapıyor diye
şimdi düşününce adam haklı

Gündem degistirmek icin Keremi yollayip o parayla tek senelik adam aldi... Istifadan baska care yok

kostic hem sakat hemde motta geçen gun mac sonu düşünmedigim oyuncuların gitmeleri için izin verdik

dedi herif fukara sümügü gibi kalacam diyor hala

osimhen geldigi gün ahmet cakar denen adam youtube yayınında söylemişti ve sövmüştüm

dursun özbek karaborsa bile muhabbetini kapatmak camianın dikkatini dagıtmak icin bu transferi yapıyor diye
Dursun'un Osimhen transferinden haberi bile olmamıştır iş imzaya kalana kadar

Karaborsa bilet iddiaları olmasa Osimhen'i almayacak mıydık sanki Gardi ayarlamışken

Dursun'un Osimhen transferinden haberi bile olmamıştır iş imzaya kalana kadar

Karaborsa bilet iddiaları olmasa Osimhen'i almayacak mıydık sanki Gardi ayarlamışken
bilmiyorum bende duyunca sövdüm lakin düşünün ortasaha ve kanat ararken birden osimhen haberi
sonucta dursunun onayı olmadan imza atılamaz
gündemide değiştirdi birşekilde
tabi burada okan beyede sormak lazım ortasaha ve kanat arıyordunuz noldu diye

Açıkçası bunlar bana inandırıcı gelmiyor çünkü Dursun Özbek bunları planlayabilecek yetenekte birisi değil, abi adam baskın erken seçim yaptı kimse hazırlık yapamasın görev süre mi uzatayım diye 2 günde no name Mustafa Cengiz çıktı, bunu paket etti, öngörüsü bu seviyede olan birisinden bahsediyoruz

Leao yem
Ya da
Daha iyisi için bekletiliyor
Asıl hedef
Barkolaa

Nerde it uğursuz, kafada futboldan başka şey olan adam var biz oradayız adı da fırsat transferi oluyor. Florya suyu falan filan

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY

Ne Leaosu yav o 10 yılda 1 kere olur her klübüyle sıkıntı yaşayan oyuncuyu beleşe kiralayacaklar diye bi şey yok

İtalyan medyasında çıkan leaonun performansı yetersiz haberi döndü dolaştı nasıl da transfere kadar geldi anlamak güç.

bilmiyorum bende duyunca sövdüm lakin düşünün ortasaha ve kanat ararken birden osimhen haberi
sonucta dursunun onayı olmadan imza atılamaz
gündemide değiştirdi birşekilde
tabi burada okan beyede sormak lazım ortasaha ve kanat arıyordunuz noldu diye
Gündemin kulüp içerisinde değiştiği yok her ne kadar sosyal medyada Osimhen transferi kendilerine can simidi olmuş olsa da. Gerçi o da uzun sürmedi.
Dursun'un şuan transfer işlerine zerre baktığını düşünmüyorum. Osimhen için Gardi açıkladı zaten süreci. Bizim yönetimin akıl edeceği yokmuş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt