Transfer Nöbeti #16 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yahu başkan sen ya da ailenden birisi burayı okuyorsa adam gibi iki tane daha mevkiye topçu lazım bizim elimizdekilerle ligde neyse ama Avrupa’da olmaz bunu herkes biliyor LÜTFEN

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

14 yabancı var, Cicaldau gitse 13, Yusuf tribünde olsa 12.

Bu tablodan sakat veya cezalı olmadıkça tribüne gönderilecek ana planda kimse yok. Yabancı transferi yapılacağını sanmıyorum artık.

Bu kuralı getirenlerin de abv, 3 yerli kuralı daha mantıklıydı.

Fernando Muslera
Davinson Sánchez
Victor Nelsson
Ismail Jakobs
Elias Jelert
Lucas Torreira
Gabriel Sara
Alexandru Cicâldău
Hakim Ziyech
Yusuf Demir
Dries Mertens
Victor Osimhen
Mauro Icardi
Michy Batshuayi

Alanya'dan Yusuf, Adana'dan Semih kovalıyordur bunlar en fazla.

Şu anda yapılacak hamle Chukwuemaka dribling özelliği olan fiziği iyi orta saha gerektiğinde kanatta oynatırsın. Sol stopere gerek yedek gerek Bardakçı sonrasına hazırlık için Ahmetcan Kaplan bu iki hamle bizim için çok mantıklı olur. Ondan sonra eğer Alanya'nın istekleri makul olursa sol kanat bek yedeği için Yusuf Özdemir ile işlemi tamamlarsın. Ama bizin Sportif Direktörümüz bu planlamayı aklına getiremez, yöneticilerimizin transfer düşündüğünden bile şüpheliyim. Hocamız da illa isimli oyuncu yada pahalı oyuncu istiyor.

14 yabancı var, Cicaldau gitse 13, Yusuf tribünde olsa 12.

Bu tablodan sakat veya cezalı olmadıkça tribüne gönderilecek ana planda kimse yok. Yabancı transferi yapılacağını sanmıyorum artık.

Bu kuralı getirenlerin de abv, 3 yerli kuralı daha mantıklıydı.

Fernando Muslera
Davinson Sánchez
Victor Nelsson
Ismail Jakobs
Elias Jelert
Lucas Torreira
Gabriel Sara
Alexandru Cicâldău
Hakim Ziyech
Yusuf Demir
Dries Mertens
Victor Osimhen
Mauro Icardi
Michy Batshuayi

Alanya'dan Yusuf, Adana'dan Semih kovalıyordur bunlar en fazla.
Bu mantikla hic transfer yapilmasin
birileri tribunde oturacak
4 lu oynarsan form durumuna gore nelson jelert yusufu zaten saymiyorum kalirsa ziyech bile tribune gidilebilir

Form tutan oynar tutmayan tribune gider

Cago: Galatasaray'ın Alanyaspor forması giyen Yusuf Özdemir'e ilgisi mevcut

belliydi yabancı transferi düşünülmüyordur artık

Bu mantikla hic transfer yapilmasin
birileri tribunde oturacak
4 lu oynarsan form durumuna gore nelson jelert yusufu zaten saymiyorum kalirsa ziyech bile tribune gidilebilir

Form tutan oynar tutmayan tribune gider
Tribünde oturmak ile yedekte oturmak arasında dağlar kadar fark var. Ziyech'i tribüne yollayıp daha o takıma katkı vermesini bekleyemezsin.
Jelert ve Jacops için 20 milyon gömdüler, zaten yedekleri de yok. Keza Sara da banko. Gidip tribüne atarlarsa zaten ayrı rezillik.

Ana planda 12 kişilik kadro bu bizim. 11 için Rabiot veya kanat transferi gelse Ziyech falan gözden çıkartılırdı. Geçti artık. Bu saatten sonra gelecek yabancı ismi kadroya sığdırabiliyorsan tamam.

Yusuf özdemir de kanat bek için uygun profil ama asıl önemlisi iyi bir 8 no

Ali efe çördek kardeṣle transfer bekliyoz

Screenshot_20240907_191609_Gallery.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt