Murat Durmaz
Berlin Panteri
- 5 Ocak 2019
- 49.067
- 51.060
- 3.683
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yani bu amaçla yaptılarsa tam mallar zaten osimhene girmek varken kostice mi girmişler biz almayalım diye, ben açıkçası kostici bizim almadığımızı düşünüyorum, sakatlıktan dolayı bir süre oynayamayacağından dolayıBu fener deli gibi korkuyor bizden bu transferi yapmaları tamemen bunun göstergesi bizde tutma ihtimaline karşı yaptılar. Akıllı bir yönetim olsa kalan günleri iyi değerlendirip eksik bölgeleri tamamlar.
3lüye dönecekler bence 3-4-3 yapacaklar. Kostici beke aldılarsa oosterwoldeyi kesemezKostic-maximin kanadı daha ne istiyonuz ben anlamadım ki , ligde mal olmayan herhangi bir anadolu hocası hasat eder orayı
Sanmam öyle bir işe giriseceklerini ben pek mourinho bağnaz bir adam pek değiştirmez başladığı sistemi , sol bek eksikti işte onu aldılar ömrümde gördüğüm en malca tercih zaten , maximin dönmüyor sette kostic one çıktığında herhangi bir anadolu zenci kanat oyuncusunu izler gole giderken3lüye dönecekler bence 3-4-3 yapacaklar. Kostici beke aldılarsa oosterwoldeyi kesemez
Adamlar yarim günde bitirdi isi
Sadece kendisine karşı oynayanlarla ilgileniyordu; artık Milli Takım maçlarındaki rakipleri de mi izliyorokanın skauting çerçevesini geliştirmiş olması olumlu bişey.
Liva
Djiku Caglar Oster
Osayi Amrabat Fred Kostic
Tadic Nesyri Maximin
Söyle birsey yapabilirler. Daha yedekte Ismail, Szymanski, Dzeko, Irfan gibi herifler var