Transfer Nöbeti #16 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Taktik hep aynı.
Bir sürü boktan transfere onay ver.Sonra takım başarısız olunca bir şekilde kovulmanı sağla.
Sonra rekor tazminat ile söğüşleyecek yeni bir takım daha bul.
Kostic sakat veya bilmem . Beğendiğim de bi oyuncu ama aşırı gereksiz hiç bjr mantığı yok.

GW9ll85WYAAUygG
spit.gif

yapacağınız işe....

1 oyuncuya 20 milyon euro verebiliyosak ve Osimhen gibi bir adamı ikna edip kiralık da olsa kadromuza katabiliyorsak bu kadar imkanı niye çarçur ediyoruz ki? Ben isterdim ki 2 sene üst üste şampiyon olmuşuz, belli bir oturmuşluk var takımda ama eksiklikler de var; onları gider ve ek olarak planlı projeli bir yapı ortaya koymaya başla. Şampiyonlar Ligi geliri nefes aldırırdı, hoş şampiyonluk beklemiyor kimse çıkıp oynardık kazanırsak kâr yani ne yapalım ama gittik Young Boys'a elendik. Adamları da kötülemek istemiyorum ama eleyebilirdik yan...

Hadi plan proje yok, deveyi yolda düzeceğiz...⤵️

Yukarıda bahsettiğim harcamayı yaptığın 2 oyuncuyu randımanlı kullanabilmek için yanındakileri de geliştirmen gerek, neyi göremiyorlar neden hiç hareket yok bu konuda?! Merkez oyuncumuz eksik, Kerem gitti Zaha gitti kim oynayacak oralarda? Bekler malum... Mertensin pili bitiyor vs vs...

Ligde kaliteli oyuncularla bir şekilde kilit açabiliyorsun maç kazanıyorsun da devamlı böyle olmaz yani. Her seferinde İcardi çıkmaz sahneye Ziyech şut atamaz mertens atamaz.. 2 senedir böyle geçti ama 2 şampiyonluk geldi, 3. senede düzelt kendini artık ama yok illa şımaracağız

Oliveira'ya tüm maasini verdilerse direk istifa etmeliler. Adama hem iyilik yapip Olympiakosun EL kadrosuna girebilmesi icin zamaninda sözlesmesini fesih ettin ve adamin tüm maasini ve primlerini mi verdin? Öyle malca is mi olur kardesim? Maas farkini ödemeliydik ve baska ekstradan 1 kurus bile verilmemeliydi. Benim bildigim Yunan takimlarida 1-1,5 milyon net maas rahat verebiliyor. Bizim kasadan 3,5-4 arasindan fazla ciktiysa kabul edilmeyecek bir olay bu.

ismini koyalım net olarak birileri bu transferden büyük komisyon aldı!!!!

kim ve kimler olduğunu az çok hepimiz tahmin ediyoruz!

mantıkla açıklanacak birşey değil bu!!!!

Muhabirler bile sorumluluk alamıyor transfer yapacağımıza kendilerinin bile güveni yoktur ki hiçbir haber yapacak cesaretleri yok bir yerleri yemiyordur.

Adamlar Kostici alarak yardımcı oldular bize. Koç, Dursundan daha faydalı bize.

Dursunun şansı Koç, Koçun şansı Dursun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt