Transfer Nöbeti #16 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Lig > Avrupa Ligi önem olarak. Ligi alırsan 3 defa üst üste Şampiyon olmuş olacaksın ve Şampiyonlar Ligine direkt gideceksin. Transfer elzem.

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Baba heyecandan deliriyor da takıma gelip istediği toplar gelmeyince akıl sağlığını kaybedecek. Biz kaybettik Osimhen'in de 3-4 haftası var el kol hareketi çekmeye başlar.

Adamın atacağı tek twit, okanın kariyer sonu olur. Arkalarında Erden Timur da yok pisliklerini temizlicek.

ya ya yee ndiaye

ya ya yee

gibi bir os almalıydık :/

Yusuf Özdemir ve sağlam 1 orta saha gelirse yanginlik bir durum kalmaz tabi 3-5-2 oynamak kaydıyla.. 2 tane beke 20 milyon para vermişiz sağda zaten BAY olur sola yeni bir isim gelse 2 tane yatırım yapılmış adam yedek olacak o yüzden Yusuf gibi bir deneme yapmak daha mantıklı ki normalde bek başladığını kariyerine zaman zaman sol açık devam etti..Ama çok akıllı başlı bir topçu değil bazen saç baş yoldurcak tercihleri var bunu biraz torpulemek lazım ..
Savunma için de Kaan ve Metahan bence gayet yeterli isimler yedek için

Şu dönemi orta sahasiz geçirdiğimizi düşünmek istemiyorum yaw oraya gömün işte parayı

Osimhen gelirse iki forma alıcaz diye adak adadık, şimdi işin yoksa git çakma forma satan markaya durduk yere para kazandır.

Orta saha ve kanat transferi yapmazlarsa artık alenen Galatasaray’ı devreden çıkarıp meydanı başkalarına bırakmak için yapılmış bir planın maşaları tarafından yönetiliyor olduğumuzu düşüneceğim

Şampiyon kadroyu koruduk dediler elde kadro kalmadı

6-7 tane kanat oyuncum var o yüzden Oğuz’a gerek yok dediler elde sol kanat yok

Orta sahayı napcanız 12 kişi mi oynayacağız dediler madem öyle neden günlerce Rabiot peşinden koştunuz ?

Ne dediğini ne istediğini bilmeyen bir yönetim ve hocaya sahibiz gerçekten skandal bir durum

Değil Osimhen , bellingham ı da getirseler bu yönetim ve hoca ile başarılı olma şansımız yok

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kanat almıyorlarsa Kronik chilwell’i kiralayın bari. 3’lü sistemin solunda kendini fazlasıyla kanıtlamış adam. Sadece her sene 3-4 ay sakatlanıyor düzenli olarak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt