Gokhan Yamanli
Büyük Kaptan
32 lik sakat kadayıfı şikecilere iteleyip 22 lik tempolu beki kaptık 
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Di marzio girdi haberiGsyiad yazmış wp tan muhabirlere işte , yoksa italya da hele hele roma da oynayan bir oyuncunun di marzio romano dan falan önce Türk muhabirler tarafından ortaya çıkması imkansız bişi. Salmışlar haberi yangından sonra
olursa t1 olmalısimdi oldu
Hatip ağam birazdan gelip ateşi söndürür.Dimarzio yaktı atesi
Iddiaya giren mi var ya da yazilanlari dogru mu okumuyorsun? Di Marzio girmeden atlamayin dedim, simdi inanabilirsiniz.alper altun iddiayı katbetti
Doue gardi'nin işiydi bozdular bir daha transferlere karıştırmadılar.Gardi osimhen olayina kadar piyasada yoktu yav ne douesi ne gardisi
Bencede jacobs stopere gecer oh mis zalewski
Guzel olan taraf hangi oyuncu nerde oynucak belli
Ornegin jacbos avrupada sol kanat beki
Jalewski ligte oynucak liste yuzunden rotasyonlu
Embimbe gelirse her lig macinda oynucak
Avrupada demirbay oynucak veya Berkan
Bu liste olayindan dolayi zaten rotasyon saglamiz olacagiz
Adamda bek yeme hastalığı var kaç oldu 13.sol bek miBence okan buruk kazigi
Di marzio dan önce girdiler bizimkiler işte onu diyorum rengimDi marzio girdi haberi
emre kaplan>di marzio suanIddiaya giren mi var ya da yazilanlari dogru mu okumuyorsun? Di Marzio girmeden atlamayin dedim, simdi inanabilirsiniz.
Icardi gelene kadar mertens o bolgede harikalar yaratir sonra nasil kesecegiz diye dusunuruz adamin yeri orasi aslinda biz aldik 38 yasindaki adami kos pres yap savunmaya gel diye kosturduk mertens o bolgede diri kalsa varya su yasinda istatistigin icinden gecerZalewski-Barış-Ebimbe gibi top taşıyan adam ve Sara gibi ince gören adam var. Ekstra bu oyun kurulumunda İcardi bi tık ceza sahası dışına atar kendini
Ebimbe sağ iç için doğru profil inan bana.
Topu iyi kullanacak adam lazım değil bize şuan merkezde. Bozan koşan dikine gidicek adam çok işe yarar
Mertens daha az yorulursa efsane bir final sezonu geçirebilir.Son 2 sezon
Zalewski -> 80 maç 3 asist
Ebimbe -> 73 maç 5 asist
Torreira -> 81 maç 2 asist
Barış -> 85 maç 13 asist
Sara -> 96 maç 17 asist
Orta saha kurgumuz böyle olacak fibi
Ebimbe asistten ziyade gol katkisi da veriyor
İcardi’den de bu sezon 10+ asist bekliyorum