- 1 Haziran 2015
- 25.030
- 17.687
- 2.038
ardaspor'da kontenjan varsa yusuf'u verelim oraya
arda belki düzeltir çocuğu
arda belki düzeltir çocuğu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Zyech . Yusuf kalmali yeter artık hemen herkesi oyuncu değil modundan çıkalımSoru şu, eğer 2 oyuncudan biri gelecekse hangisini tercih etmeliyiz?
Zor soru ya çok kararsız kaldım.
Guzelmis. Hangi takim?Cihaz uyanıyor.
![]()
Tesadüf tamam....Okan tahmini kurulacak kadroda önce şubata taşımayı becerip sonra kupanın sapından tutmassa bir daha superlig şamp görecek takım çalıştıramaz (başakcity bi tesadüf idi)
Ebimbe ortanın sağı hocam ya. Sara tor ebimbe olur göbek sağda barış solda zalewski full tempo takim oluruzEbimbeyi çok beğendim abi tempolu duruyor baya ama sağ kanat bekmiş sanırım barış Alper mi satıyoruz acaba
Kimi yollamak istiyoz
Zalewski ve Barisa cok is düsüyor, cok kosmalari lazim bu sistemdeCihaz uyanıyor.
![]()
O olur o zaman abi orta sahayı da toparlayacak bir profile benziyor bir kaç videosuna baktım ndiayenin fizikli hali gibi biraz daha baya hareketli baskılı temaslı oynuyorEbimbe ortanın sağı hocam ya. Sara tor ebimbe olur göbek sağda barış solda zalewski full tempo takim oluruz
Ebimbe ortanın sağı hocam ya. Sara tor ebimbe olur göbek sağda barış solda zalewski full tempo takim oluruz
Tam olarak böyle düşünüyorum, daha açık ifade etmiş olayım yeri gelmişken.
Dünyanın hiçbir yerinde bu kadar uzun süreli berbat oyun tolere edilmezdi bu arada, normal şartlarda çoktan yerini kaybetmişti ama bizde zorunluluktan oynadı. Sadece bizde değil, milli takımda Samet'ten bile kötüydü.
Bu boldladığım kısımda da bir absürtlük yok, çünkü aylardır en ufak bir toparlama emaresi göremedik zaten, tam aksine toparlayacağını düşünüyorsanız sizin done sunmanız lazım.
Jelert'e ben de güveniyorum ama 3-5-2 sistemine geçiyorsak mecbur rotasyona kaldı Barış'ı kesemeyeceğimizi için tabi yine de her iki tarafta da oynayabildiği için süre almada sıkıntı çekmeyecektir. Nelsson gibi biraz güçlenmeye ihtiyacı var sadece Nelsson'da geldikten sonra 6 ay - 1 senede ciddi güçlenmişti kendisinden de bunu bekliyorum.herkes jelerte sallıyor ama çocuk özguvensiz sadece..young boy 2.maçta sonradan oyuna girdi bana çok diri iyi gözüktü..Bay sağolsun jelerte pas atmıyor..Bence fazla sallamayın çok entry sildirecek..Kötü değil bu bariz belli..