Transfer Nöbeti #16 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1725825660550.png

1725825687905.png

zalewski + rabiot tarzı sahaya hacim koyan fizikli bir orta saha alırsak muthiş olur

Nicola Zalewski: "İdolüm Cristano Ronaldo. Cristiano Ronaldo'ya karşı her zaman zaafım olmuştur, oynama şekli ve antrenman şekli. En ufak ödün vermiyor." (2022, DAZN-Piedi x Terra)

Tam olarak böyle düşünüyorum, daha açık ifade etmiş olayım yeri gelmişken.
Dünyanın hiçbir yerinde bu kadar uzun süreli berbat oyun tolere edilmezdi bu arada, normal şartlarda çoktan yerini kaybetmişti ama bizde zorunluluktan oynadı. Sadece bizde değil, milli takımda Samet'ten bile kötüydü.
Bu boldladığım kısımda da bir absürtlük yok, çünkü aylardır en ufak bir toparlama emaresi göremedik zaten, tam aksine toparlayacağını düşünüyorsanız sizin done sunmanız lazım.

Benim donem 4-5 ay değil çok daha uzun süreleri formsuz geçirmiş futbolcuların sonradan form tuttuğunun birçok örneği olması. Bu adamın artık kalıcı olarak geri gitmiş olmasını gerektiren çok aşırı ağır bir sakatlık falan geçirmemiş olması, henüz o derece aniden çökecek yaşlarda olmaması veya kendisiyle ilgili bu tarz bir kalıcı çöküşü gerektirecek başka bir haber (bir travma vs) almamış olmamız...

Toparlanmasının kısmen uzun sürmesiyle ilgili ana tahminim de; sakatlık dönüşü süreci bölük pörçük bir kulüp takımı, sonra milli takım, sonra tatil, sonra sezon başı kampı, sonra dağınık ve sorunlu bir takımla sezon başlangıcı sürecinde geçirmiş olması, ki 2 sezondur çok yoğun yük çeken bir oyuncuydu. Bazen duvara toslamalar olur böyle süreç sonlarında. Belki kilo sorunları falan da yaşamış olabilir... Belki söylendiği gibi dövüş sporları çalışması etkilemiş olabilir... Belki söylendiği gibi transfer konusunda kafası karışmış konsantrasyon sorunları da üstüne yaşamış olabilir... Ancak bunların hiçbiri geri dönülemez şeyler değil...

Neden bitsin bu adam ki birkaç ayda? Neden topçuluğu tamamen unutsun?

herkes jelerte sallıyor ama çocuk özguvensiz sadece..young boy 2.maçta sonradan oyuna girdi bana çok diri iyi gözüktü..Bay sağolsun jelerte pas atmıyor..Bence fazla sallamayın çok entry sildirecek..Kötü değil bu bariz belli..
Jelert'e ben de güveniyorum ama 3-5-2 sistemine geçiyorsak mecbur rotasyona kaldı Barış'ı kesemeyeceğimizi için tabi yine de her iki tarafta da oynayabildiği için süre almada sıkıntı çekmeyecektir. Nelsson gibi biraz güçlenmeye ihtiyacı var sadece Nelsson'da geldikten sonra 6 ay - 1 senede ciddi güçlenmişti kendisinden de bunu bekliyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt