Serdar Alper
10 Numara!
- 27 Mayıs 2009
- 10.902
- 8.584
- 2.068
Hem alıyon bide yetiştiremiyon ha, hah işte bakın buna inanırım NET. Bu kepazeliği B.Elmas bile yapamazdı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kramponsports ne hocam yaŞunlar bizden milyon kat daha iyi yönetiliyor, eksiklerinin hepsini kapattılar, kadroları da bizden iyi
Telefooooonbir telefon geldi
Magdem bugüne kadar firsat diye bekliyoruz Rabiot icin, niye alterntifleri misal 1 hafta öncesinde garanti diyip kenarda bekletmiyoruz. Saat gelmis 10'a daha karar verecekte adam gelecek ohooo, onunla da is bitmiyor ki yine adam eksik.katiliyorum en basindan beri de ayni seyi soyluyorum bul siradan genc bi iskandinav orta saha is gorur.
SM-M526BR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bek nasıl yok, jeler ve jacobs + barış alper var. bek şu an en son konuşulması gereken şey. kanat ve orta saha o kadar önemli ki3 saat kaldi kafayi yersin.. kanat yok bek yok orta saha yok
Oradan galibiyetle cikacamiz seneryo kuramiyorum, kadro da cok eksik varFenerbahçe 6. Hafta içimizden geçecek bende bu yönetimin ve hocanın içinden geçeceğim.
WC 'ye gitti herif. ne telefonu.bir telefon geldi
cökelim ulaannn dursuuunnnn