Ahmet Okan
Büyük Kaptan
- 9 Mayıs 2015
- 26.733
- 13.728
- 1.498
Benim bile umudum kalmadı rabbimden bi süpriz olsa keşke bu gidişe içimizde patlayacak bombaSakin ol bomba patlamak üzere![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Benim bile umudum kalmadı rabbimden bi süpriz olsa keşke bu gidişe içimizde patlayacak bombaSakin ol bomba patlamak üzere![]()
O kadın babasını çiğ çiğ yemiştirBu Rabiotun babasi yok mu? Niye hep anasi herseyle ugrasiyor?
O karıya koca mı dayanırBu Rabiotun babasi yok mu? Niye hep anasi herseyle ugrasiyor?
Babayı iyi para veren birine satmış anası.Bu Rabiotun babasi yok mu? Niye hep anasi herseyle ugrasiyor?
orda olduguna emin miyiz?Anlamadığım olay 2 gündür Okan buruk ne yapıyor orada
kerem'in yerini kerem gibi adamla dolduramayacaktın benzer maliyete.
adam parada kazandrımadı değil
bence orada hata yok - yönetime hocaya püskürürken taraftar daha da beter olacaktı o işler.
Yahu inanın hakkaten salak gerizekalı falan sanıyorlar bizi, araya barça girdi alamadık ha, kıt beyinli öküzler. Yalamaya devam edin yalayın yalayınİlkay Rabiot'dan daha iyi topçu adamlar Olmo için onu bıraktılar beleşe şimdi gidip Rabiot'a mı gireceklermiş he![]()
Paftan da adam çıkmıyor ki şöyle fizikli kuzey topçuları gibi 11e ekleyebilecegimiz birileri olsaydı keşke.Yusuf kanat değil abi ya 3 tane kanat var biri 2 si tam adam etmiyor
Uçak bekliyor orada maltadaorda olduguna emin miyiz?
Bu Rabiotun babasi yok mu? Niye hep anasi herseyle ugrasiyor?
Simit var poğaça varHalil var taylan var çikildau var daha
bir yerlerde hatırlatma olarak post etmiştimSol kanatsız kaldık
Ziyech arıza adam 3 maç oynar 10 maç yatar
Yusuf u zaten bırak Avrupa’yı ligde bile oynatmaz Okan
Yunus u saymak bile istemiyorum
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi