- 17 Eylül 2018
- 20.406
- 23.334
- 1.983
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
1,5 kat mı artırılmış bu nasıl bir teklif güncelleme, bu arada 3 yıllık 30 m maliyete kadar ben rabiota fitim, 20 25 den aşağı bonservisle alamayacağın bir oyuncuYASAK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
O kalibrede adam alsan bonservisle yine aynı maliyete gelir ama
750 bin forma al kulube 40 m kazandir o zmn cihat rtas1,5 kat mı artırılmış bu nasıl bir teklif güncelleme, bu arada 3 yıllık 30 m maliyete kadar ben rabiota fitim, 20 25 den aşağı bonservisle alamayacağın bir oyuncu
Anasının yanındaRabiot nerede şuan ?
1,5 kat mı artırılmış bu nasıl bir teklif güncelleme, bu arada 3 yıllık 30 m maliyete kadar ben rabiota fitim, 20 25 den aşağı bonservisle alamayacağın bir oyuncu
Ne farkı var renkdaş o zaman. O kalibrede adamı şu an salmazlar artık zatenOnu diyorum gelsin işte aynı maliyetle bonservisli birisi madem...
Şanlıurfalı zamanında jigololuk yapmış arkadaşım var samimi söylüyorum beleşe oynar rabiot o dereceOsimhen arasın Robiot’un anasını en çok içimiz de o mutlu eder.
Bütçesine sokam Avrupa'dan elendikten sonra napalim. Lig bile tehlikede şu anRabiot olmadı kadro yeterli haberleri düşmeye başlar birazdan. Ocak ayındaki fırsatlar için bütçe saklıyoruz derler.