Serkan Gündüz
10 Numara!
- 25 Haziran 2019
- 17.543
- 11.509
- 1.473
Takımı komple dağıttınız adam Uefa kupasını işaret ediyor. Gerçekçi bir hedef olmuş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Reis bu seviyedeki bir oyuncuyu istiyorsan maliyetler bunlar, ben kulüp oyuncuya gidiyorsa mali altyapısını hazırlamış diye düşünürüm, o yönetimin işi eğer bu bütçeleri yoksa hiç gitmesinler750 bin forma al kulube 40 m kazandir o zmn cihat rtas
kostic ve rabiota fit miyiz
4-5 yıllık yapmamak lazım zaten. 2+1 yapsınlar yeter100 oyuncunun 99'unu salmazlar ama belki salan çıkar. Maaşı düşük olunca da 1-2 sene sonra satabilirsin de... Rabiot'un son durumu ve mental hali de çok net değil... Yani daha iyi olabilir iyi bir oyuncu düşürebilirsek... Rabiot'ya muhalefet olsun diye söylemiyorum bunu, madem o kadar yokuşa sürüyor, bari başkasını alalım diyorum benzer maliyetlerle...
30 dan fazlasını gereksiz bulurumEn son 3 yıllık 40 civarı onermistik yazılanlara göre
Ozaman güzelce kapının önüne koyacaksın ama yapar bu herifbenim bildigin okan buruk rabiot gelirse sarayi yedek tutar ve mertensi oynatmaya devam eder
30 dan fazlasını gereksiz bulurum
İngiltere maçındaKostic, İngiltere maçında sahadaydı sanki ne ara sakatlandı.
Yok defans lazım 3 lu defans tehlike. Sanchez bir sakatlansa körler sağırlar kalıyor geriyekostic ve rabiota fit miyiz
Artı olarak 1+1 Yusuf’a da okeyim.Makul bi maaşlaRabiot + Kostic
Lig için birkaç gün sonra Onyekuru
Okey