Transfer Nöbeti #16 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bak Şuan yaşanan durum cidden görüşme varsa çok istendiğini bildikleri için bilerek uzatıyorlar Şuan masadan kalkarsan kendileri döner daha iyi teklif bulamazlar Avrupa da kalmak istiyorsa mecbur kabul edecek yoksa bu sezon top oynayamayacak
arabistana gidecekler gibi rdaş parayı çok seviyor anası

ya portekizli bi adamın adı yazılıp çiziliyordu - o ne alemde ? Ontivero diyesim geliyor...

Rabiot gelse bile nasil bag kuracagiz bu adamla. Bu adam topcu degil, bildigin fahise. Ne isimiz var lan bizim fahiselerle?

Bak Şuan yaşanan durum cidden görüşme varsa çok istendiğini bildikleri için bilerek uzatıyorlar Şuan masadan kalkarsan kendileri döner daha iyi teklif bulamazlar Avrupa da kalmak istiyorsa mecbur kabul edecek yoksa bu sezon top oynayamayacak
00.59'a kadar hala ümit etmeye devam edeceksin değil mi :d

Ben üclü oynayacagmiza inanmiyorum. Hele adam gibi bir yabanci stoper yetistiremezlerse... Bu isin sonu 4-4-2 olacak ve o durumda rakiplere bol bol pozisyon veririz Ziyech ilk 11de olur diye. Ben transfer falan beklemiyorum

yav keremi göndermeseydin bari son dakika.. top taşıyacak oyuncu kalmadı...

Olacak transferi 2 gün önce gördük işte.
Tüm avrupa basını bir anda girdi saatlerce konuşuldu.
Yok takım siparişi geçilmiş yok anası ikna edilmeye çalışılıyormuş. Yalan olm kimse bir transfer için bu kadar çabalamaz.
Herif kimseyle anlaşamada ortada kalacak avrupa kupasında oynayabilmek için son şansı 3 saat sonra bitiyor.
Kendi dertlensin kardeşim 2 tane azman herif alırsın buna vereceğin parayla

Ulan sinirden duvar yumrukluyom evde beceriksizlerin yaptigi ise bak ya

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt