Bahadır İkiz
10 Numara!
- 1 Ağustos 2022
- 17.101
- 10.495
- 1.303
Olm bu nasıl bir planla la :d Takımın forveti İcardi-Osimhen sol kanat Berkan falan oynayacak böyle gidersek avrupaya. Vallahi büyük sıkıntı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
şu ikisini alamayan adamlardan robiot bekliyoruz büyük günaha giriyoruz valla@ertansuzgun: "Galatasaray'da Arias transferi olmadı. Galatasaray, Lauriente işinden de çekilmiş durumda."
Arapları reddettiler gitmezarabistana gidecekler gibi rdaş parayı çok seviyor anası
Bildiğin mallık buBen üclü oynayacagmiza inanmiyorum. Hele adam gibi bir yabanci stoper yetistiremezlerse... Bu isin sonu 4-4-2 olacak ve o durumda rakiplere bol bol pozisyon veririz Ziyech ilk 11de olur diye. Ben transfer falan beklemiyorum
Hiç kimseyi alamazsak bunlardan birini kiralarız bence zaten artık![]()
Cesare Casadei - Oyuncu profili 25/26
Cesare Casadei, 23, İtalya ➤ Torino FC, 2024'den beri ➤ Merkez Orta Saha ➤ Piyasa Değeri: 15.00 mil. € ➤ * 10 Oca 2003, Ravenna, İtalyawww.transfermarkt.com.tr
![]()
Carney Chukwuemeka - Oyuncu profili 25/26
Carney Chukwuemeka, 22, Avusturya ➤ Borussia Dortmund, 2025'den beri ➤ Merkez Orta Saha ➤ Piyasa Değeri: 20.00 mil. € ➤ * 20 Eki 2003, Wien, Avusturyawww.transfermarkt.com.tr
Al birini
lig zaten derbilerin sonucuna göre şekillenecek.avrupaya yazılmayacaksa rabiota fln gerek yok
ligi demırbayda oynar