Transfer Nöbeti #16 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seni bitiricem olm
images (74).webp

Gelişme yaşanacak olsa illa en azından yabancı basında tıkırtı olurdu. Alayından red yenmiş işte. 2 transfer yaparız diye düşünüyorum ama artık lig için tabii.

takimda adam kalmadi bu gece transfer yapilmamasi ozellikle orta saha resmen ihanettir

hele ki avvrupa icin tum dunyanin gozleri uzerimizde olacak resmen dalga konusu olacagiz
Yönetim gidip bugün osimhen videosunda uefa kupası gösterip oyuncu almıyorsa kötü sonuçta içinden geçilir

Kaliteyi geçtim sayısal olarak eksik var 50 küsur milyon maaş verdiğin takımı şu halde bırakmak ayıptır.

uefa da ajax ve tothenam maclari disindaki 6 maci mevcut kadro ile kazanamaz miyiz? 8 macta 18 puan zor degil sanki. 40M falan istiyorsa rabiot gerek yok bence.

Neyse nevzata kızdım ettim ama öğleden vermiş mesajı boşa beklemeyin diye

Rabiot yalanlarını sıkanlara asıl kin kusmalıyız başta uğur olmak üzere

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Efe-Yunus-Yusuf-Metehan gibi beklentinin düşük olduğu adamlar patlama yapmazsa bu kadrodan başarı çıkma ihtimali çok düşük. 3lü oynamak için orta saha ve stoper rotasyonu çok dar 4lü oynamak için de kanat rotasyonu. Tekeri patlamış ferrari gibi kadro.Motor 300-400 beygir güç üretir ama 70-80km hızı zor yaparsın.

bende gördüm bunu - o paralara sabaha kadar Ruiz derim - imza parası yok , bonservis derdi yok - kira bedelin var .

mis gibi olur.

o maaşlara çıkabiliyorsak daha iyi hedef.

rabiotta ne halt yerse yesin- bu kadar kul köle olunmaz bir topçuya ...sonra GS büyüklüğünü ağza almasınlar.

Yönetim gidip bugün osimhen videosunda uefa kupası gösterip oyuncu almıyorsa kötü sonuçta içinden geçilir
ya cok buyuk rezillik uel resmi hesabi da yayinladi yani buyuk takimlar da degil osimhen icardi bats maasina butcesi olan takimlar bizi elege cevirecek young boys gibi

Koca camia oturmuş bir puştun anasından icazet almasını bekliyoruz.

.
Muslera
Davinson nelsson Apo
Barış Kaan torreira sara Jacobs
Osimhen ıcardi

kaleci

k.ayhan --- nelsson --- sançez

bay---demirbay---toreira---sara---jakobs

icardi --- osimhen
eldeki oyuncularla sadece bu şekilde oynayabilirsin
herhangi bi mevkide sakatlık olduğunda işin biter

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt