Transfer Nöbeti #16 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Biz en iyisi her mevkiye 6 7 m euro maaşla prime adamlar alalım.

Madem öyle işte böyle.

Avrupada barış sol sara sağ kanat oynayacak.
4-4-1-1 /4-4-2 gidebildiği yere kadar devam edecek.

Orta saha da demirbay-torreira olur önlerinde icardi iyileşene kadar mertens iyileştikten sonra da 2li avrupada da ligde de oynayacak kadro bu şimdilik.

Şu anki duruma göre yazıyorum mevcut kadro inanılmaz kötü bir mühendisliğe sahip. Bu kadronun iyi futbol oynama şansı yok. Okan Hoca olasılığı çok yüksek bir Kadıköy mağlubiyetiyle gider. Avrupada da üst tura çıkmaz bu takım bakın açık konuşuyorum...

Fevkalade kötü planlama oldu maalesef. Tarihin en iyi oyuncularının kurulduğu 11lere benziyor kadro 10 tane ofansif adam var. Topu taşıyacak top kazanacak adam yok.

Üstad planlamacı kadınlar neden kendilerini süreklü ağırdan satıyor? Atmış olduğun post vesilesiyle sorayım dedim.
Planlamacılar pozisyon olarak aynı seviyede olsalar da diğer birimlerdeki mevkidaşlarını ve hatta üst mevkidekileri denetleyen ve sorgulaması istenen (iş anlamında) kişi/kişiler. Onun verdiği bir ağırlık, hava vs artık ne dersen

ruiz ve rabiot arasında seçim yapmak zorunda kalsalar,6 milyon verip ruizi alacaklarına gidip 10 milyona rabiotu alacak adamlar bunlar..Bu kadar plansız ve kötü transfer politikası cidden hatırlamıyorum.Burak elmasın bile çok kötü olsa bile planı vardı...

Okan hazırlık maçlarında berkandan sol stoper Yusuf Demirden ve yunus Akgünden merkez orta saha falan yapıyordu görelim bakalım şimdi ne halt yiyecek

Mi 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

rabiot için yazılan son maliyelerden sonra oyum değişir....

alkolik 5.5 M 2 senelik olayına OK gibiydimde... 8ler 9 lar + imza parası bu ne lan.

Kafaya oynayan herhangi bir Kuzey takımından press makinesi bir orta saha alsaydık keşke...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt