Transfer Nöbeti #16 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yerine adam almayacaksanız neyinize güvenerek saldınız Kerem’i, Zaha’yı falan.

Her isteyen kafasına göre takımdan ayrılıyor.

Önceden kimse gitmek istemezdi şimdi kaçarak gittiler yerleri de dolmadı.

Yok 3 transfer ihtiyacımız var dediler 15 adam gönderdiler üstüne, masum değil ya şu hareketler. Kasıtlı yapıyorlar.

Bu yönetimdekiler kovularak gönderilmeli hele o Hatipoğlu Öztürk gibi GSYİAD tayfasından olanlar ihraç edilmeli.
Inanılır gibi değil. Tribun gereğini yapmazsa daha beter olacağız. Derhal aksiyon alınmalı..

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY

Birde bunlar ne yapıyor oturmuş karşılıklı rest mi çekiyorlar. Yarım saat bilemedin 1 saat ve kendince esneme payınla birlikte adım adım görüşür teklifini iletir akşam üstü de 5 gibi falan başka görüşülen kişilerden birisi için de son teklifi verip bu malı ve anasını biraz daha oyalayarak yol hadi biz kalktık yol uzun dersin artık p.l sonuncusuna mı gider total maliyeti 20 milyon olan ispanya, italyadan birini mi bulur o saatten sonra ne yaparsa yapsın.
Derdi paraysa 50-100 arası maaşı araplardan alabilirdi, derdi futbolsa gider 1 senelik orta maaşla bir yere kapağı atardı.

Bunun derdi falan yok ailecek psikolojik sorunları olan kişiler.
Sokayım yıldızlığına yav 400 bin euro maaşlı eleman içinden geçti 3 hafta önce al bu öalı koy o takıma ondan daha mı etkili olabilecek.

onyekuru alsınlar bari,8-9 gol 8-10 gol asist katkısı vermesin bir daha maç izlemem.Osimhenin kankisi bu camianın çocuğu..Takımı klübü tanıyor..Daha iyi kanat bulamayız...lig için alsınlar bari..

dikkat ettiyseniz bu herifin transfer sürecinde hiç bir haberi tutmuyor, ama finali iyi yapıyor ve hep haklı reis :D

1725475773764.png

Olursa kanat alınacakmış 😂😂 25-30 gole etki eden 2 kanadı yolla yunus yusuf barış ziyech rotasyonuyla başla:) 3ü sol ayak aynı stil herifler.

Mühendialiğin karşısında eğiliyorum canım benim okan hocam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt