Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kerem Aktürkoğlu'na güvendiler gitmez diye. Ben 2 hafta önce de yazdım. Avrupa'dan transfer gelsin arkasına bakmadan gider. Bonservisli gitti şükür. Hani transfer havuzu vardı. Bir kanta bir orta saha bulamadılar. Rabiot işi zor.Ya sallıyor yönetim öyle düşünüyor yönetim böyle düşünüyor
Napıyorlar saat başı düşüncelerini jalminha’ya mı iletiyorlar
Ona kimse şaşırmaz kiYine haluk hakli cikti bu arada
Dün aksam hepiniz sövüyordunuz listeye biri yetişmezse şaşırmam demişti
Adamlar İlkayı tutamadı, salak falan sanıyo bunlar bizi
Yunus’a tarihi fırsat doğdu. Zerre kadar beyin kırıntısı varsa bunu iyi değerlendirir diyeceğim ama hiç umut yok
Gazeteci yaptı işte adamı daha ne daha önce 1 tane haber tutturmuşluğu yoktur.Aspor'da Serhan Türk'e denk geldim biraz dinledim. Ben bu kadar arsız bir yalaka görmedim. Her cümlesine Hatipoğlu diyerek başlıyor. Kaç para veriyor bu şahıslara acaba? Böyle isimleri görmek istemiyorum ben Galatasaray'da.
Sanmam katarda piyasa acik yarin oburgun ziyech giderTottenham maçında mevcut Galatasaray kanat rotasyonu, tebrikler…
Barış Alper Yılmaz
Yunus Akgün
Ziyech
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Yalan Barcelona'nın limiti yok. İnanmayan İspanya basınına baksın.Burhancan Terzi: "Barcelona Rabiot için 3 senelik 36 m euro teklif etmiş."