Transfer Nöbeti #16 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kaç tane kaç tane ???? 🤬

1725481651753.webp

Ali Yiğit oyunda dener taktikleri babasına söyler 3 lu defans mi eski düzen mi göreceğiz bakalım...

İlk iç saha maçında yönetim istifa diye stadı inletmeyen taraftar da kendine taraftar demesin bir zahmet. Kombine alıp her maç stada gidecek kadar bu kulübü seven birinin ciddi şekilde zoruna gitmesi lazım şu yaşananların. Zahmet olmayacaksa eğer bağırır mısınız

Transfer yapmadik,oyuncu kaybettik ilk 11 den

Üstüne bir de osimhen gibi yedek kalmasi imkansiz bir oyuncu getirdik

Tek ihtimal kaliyor

Muslera

Sanchez Nelsson Abdulkerim

Baris Torreira Sara Jacops

Mertens

Osimhen Icardi

Stoperlere alternatif oyuncular metehan ve Kaan

Orta sahaya alternatif oyuncular demirbay ve berkan

Mertens’a alternatif ziyech ve yusuf

Baris ve jacops’a alternatif jelert ve belki yunus

Forvetlere ise batshuayi

Ama 4-4-2 oynariz diye tahmin ediyorum

Başarısızlıkta Okan Buruk'da transfer yapılmadı diye yırtmasın işin içinden sırf Cl'ye kalamadı diye ihaleyi oyunculara yıkıp dağıttı kadroyu. Sağa sola oyuncu dizmekle hocalık olmuyor göstersin şimdi hocalığını.
Şimdi de şampiyon kadro bozuldu der ama tek 1 bahane sunma şansı yok artık

Osimhen yerine birer tane genc OS ve Kanat alsak daha iyi olurdu. Ama yüksek piyasa degeri olan oyuncuyu almak zaten pozisyona falan bakmadan her zaman daha mantikli.

Belki tarihin en iyi oyuncusunun geldiği nöbet amaçoğu arkadaşta katılacaktır son yılların da en kötü nöbeti. Bu kadar kötü geçen psikolojik olarak bizleri bu kadar yoran bı nöbet hatırlamıyorum..

Turk olur ama yabanciya asla gerek yok takimda
kanat yokken yabanciyi oraya baglamak sacma olur bence
Gidip çok iyi bir yabancı orta saha alacağız diyelim, Rabiot - Ruiz - Goretzka vs.

Torreira ve Sara zaten oynayacak, yani demek ki üçlü orta saha oynayacağız

E o halde Icardi ve Osimhen de kesilemeyeceğine göre 3-5-2 oynayacağımız kesin gibi değil mi?

Bu durumda kanat alıp ne yapacağız? Kanat bek alalım işte. Ya da çok iyi bir yabancı kanat alacaksak 4-4-2'ye uygun olsun ve orta sahadan vazgeçelim. Stoperden zaten vazgeçelim. Birkaç kanat ve bek daha alalım

Kadro planlaması ve kalitesi anlaminda fener ve besiktasin gerisinde kaldık. Besiktas az ama doğru hamleler yapti. Inanilmaz kötü bir transfer dönemi geçirdik harcanan paraya oranla.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hislerimi anlatmaya kelime bulamıyorum, gerçekten çıldırmamak elde değil. Bu yapılanlar akılla açıklanacak şeyler değil. İstifa ettirmezsek bunları bize de yazıklar olsun…

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt