Transfer Nöbeti #16 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
3lü oynatacam deyip de 3lü oynatamazsın

Sağ ve sol stoperlerin atletik olmalı

Ortasahan atletik olmalı

Kanat bekler ayağı top yapan ortasahalaşan profiller olmalı

Bizim ortasahada 3lüye uygun bir tane adam yok

Allah sizi bildiği gibi yapsın. Artık bol bol abdulkerimle nelssonun kanatlarla başbaşa kalınca nasıl bakkala gittiklerini izler dururuz

Ortasahada sıçışlarımızı, beklerin yetersizliğini konuşur durruz
Davidson rahat oynar
Hadi Nelsson da merkez
Sol stoper Apo ama patlak verir. Orda hızlı bir oyuncu şart
. Belki alt yapıdan...

Transferi kapattiysak Ziyechin gidisi yarim sezon ertelenmeli.

Orta sahada Mustafa Sarp - Barış Özbek tandemiyle UEFA Kupası almayı planlayan Adnan Polat,

Beklerde Veysel Sarı - Tarık Çamdal ikilisiyle takımı Şampiyonlar Ligi'ne gönderen Ünal Aysal,

Forvette Eren Derdiyok - Sinan Gümüş ikilisiyle Şampiyonlar Ligi'ne giren Mustafa Cengiz,

Orta sahada Bilal Kısa - Jem Paul Karacan'la Şampiyonlar Ligi'ne giren Dursun Özbek,

Şu ana bakalım! Sağ bek yedeği? Yok. Sol bek yedeği? Yok. Orta saha alternatifi? Yok. 3 tane kanat gitti alternatifi? Yok.

'Avrupa Fatihi' denilen Galatasaray'da Başkanlar, hocalar, futbolcular değişiyor ama zihniyet değişmiyor. Bu kafayla 10 yıl değil 50 yıl Avrupa'da başarılı olamayız. Yarın Divan Kurulu'nda bağıra bağıra konuşursunuz 'Tarihinin en iyi takımını kurduk, 100 milyon Euro'luk forvet getirdik'

Alıntı

Bu üclü defans isi tutmazsa ne yapacak bizim süper yönetim ve hoca? 2 kanatli sisteme geri dönersek orda dogru dürüz oynatacak adam kalmadi. Yunus bal yapmayan ari gibi takiliyor ve hoca Yusufa mobbing uyguluyor ve onu yedegin yedegin yedegin yedegi olarak anca görüyordur.
Bir kanat zaten BAY
Yani bir kanat pozisyonu açık kalıyor.

Bir taneniz planlamaniz nedir 1.5 ay once 7 tane kanst var diyordujuz şimdi 2 tane kaldi orta saha istemiyorum 12. Kişi mi oynayalim diyordunuz neden rabiot istediniz neden bir dediğiniz diğer dediğinizi tutmuyor diye soramiyor.

Hic üzülmedim veya sasirmadim

Sabahtan bu yana buraya da defalarca yazdim beklenti olusturmayin diye

Gecen sezon yaptilar aynisini niye bu kadar sasirdiniz

Sag bek sol bek almadilar avrupa icin

Yine aynisini yaptilar orta saha kanat ve stoper almadilar

okan hocamızın tavsiyesine uyup forumu city ya da real forumuna çevirelim @admins

Üçlü stoper oynaman için elinde en az 4 tane taş gibi stoper olması lazım. Bizde Davinson (yarım adam) apokerim (yarım adam) ve nelsson var. 2 tane stoperle nasıl üçlü oynamayı düşünüyoruz acaba? Kaan zaten ben stoper değilim diye bağırıyor. Ne üçlüsünden bahsediyorsunuz?

Psg alt yapılı kesinlikle boş bi çocuk değil alalım bunu bari kaçırmayalım

Ziyech için dış basında transfer haberleri çoğaldı

Yusuf u da kiralar bunlar 13 eylüle kadar

Çok merak ediyorum Yusuf Avrupa ligi listesinde yer almazsa şaşırmam

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Parali köpekler bir taneniz planlamaniz nedir 1.5 ay once 7 tane kanst var diyordujuz şimdi 2 tane kaldi orta saha istemiyorum 12. Kişi mi oynayalim diyordunuz neden rabiot istediniz neden bir dediğiniz diğer dediğinizi tutmuyor diye soramiyor. Parali köpek satılmış medya. Haluktan girerim gokhandan çıkarım nevzati da üstüne sigara diye yakarim yetti lan yetti
Aziz yildirimin ses tonuyla okuyunca güzel oluyor

IMG_2456.jpeg

Kadroya takilip modumuzu dusurmeyelim

Sampiyonluk gelecek..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt