Transfer Nöbeti #16 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banane abi planlamayi yapsalardi bu takim 3-5-2 oynayamaz oynayip basarili olan turk takimi yok hafizayi zorlasan belki bir tane cikar avrupada bile yok toplasan 3 5 takim

kagit ustunde oynar demekle sahada oynamak ayni sey degil osimenhi alirken eylul 4 de sistem degistiriyoruz demek
intihardir atalarimiz bosuna dememis
Dere gecerken at degisitirilme
Böyle mantık mı olur ya. Ne zaman ana planımız 3-5-2 oldu da başarısız olduk ki

Dizilişin ne önemi var her diziliş iyi uygulanırsa iyi oyuna dönüşebilir

Inter nasıl oynuyor 3-5-2'yi

Normal takımlar oyuncuyu alırken para verir gönderirken para kazanır, biz hem alırken hem gönderirken kamyonla para veriyoruz. Osimhen'i aldık yırtarız diye düşünüyorlar ama o işler öyle olmuyor.

3-5-2’nin de garantisi yok herkes ezbere yaziyor adamin herhangi bir aciklamasi yok bu konu hakkinda

4-3-1-2 de olmaz baris’a yer bulamayiz kanatsiz sistem de

Net söylüyorum şu Okanın tek planı Kaan üzerine, ortaya takviye yapalım, yok Kaan var, stopere yapalım yok Kaan var, e sağ beke yapalım yok Kaan var. Bizim takımda zurnanın zırt dediği yer Kaan. Adam bi sakatlansa 3 mevki alternatifsiz kalacak.

İşte size teknik heyet işte size planlama işte size hoca işte size yönetim.
Bir de şu var.
Ben şimdiye kadar Galatasaray’da bu Kaan kadar dandik bir futbolcu görmedim.
Kağnı bile bundan hızlı.
Biz bu Kaan’a kaldıysak yanmışız.

Arkadaşlar

yatın uyuyun

kendinizi yormayın

Bu takımdan boşuna Erden'i kaçırmadilar. Şampiyonluk istemeyen bir yönetime sahibiz.

Barış sola Ziyech sağa geçip aynı düzen devam etse kim şaşırır? Maalesef hoca da hiç güven vermiyor.

1725482541035.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt