Transfer Nöbeti #16 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu hoca haindir
Zaha gibi adamin maasini bize odetip
Lyona gonderdi
Ziyechi bedava gonderecek bir yers
Kerem kalsin istiyorum dedi iki gun sonra satilmasina izin verdi
Cidden bu adam net haindir
Madem adam alamayacaksin
Olivierayi kullan maasini oduyorsun kalsin kadroda duboiste kalsaydi
Yabanci sayisi tamam oluyordu en azindan derinlik var derdik
tjkyı şampiyon yapmaya adeta and içilmiş hamleler

Boeyi nasıl parlattıysa cicaldaouya parlat hoca

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

osimhen çekip yarım yamalak kadro kurmayı başaracak tek kişi vardı o da Dursun du ,sağolsun bize tattırmadığı kalmadı transfer süreçlerinde :)

Barış sakatlandığı an haciz memurları floryanın kapısına mührü vurur. Baya sağlam planlama la helal olsun kim düşündüyse bunu

forumda konu mu azaldı bir anda - son konularda hep 10 konu listeliydi 4 tane var şaşırdım

dedim ya kıyım - ya max kilit mouna girdik.

Ne Goretzka'sı yav.

Bu herif bir kere idealist biri. CL bile ikna etmek için yetmez, herif sırf Süper Lig için mi gelecek. Şu Nevzat salağının mal mal yalanlarına alet olmayın

O degilde, neden Osimhen transferinden sonra bunlar buyuk isim pesinden kosuyor hala? Yav bize bir tane pir pir kanat alinacakti topla gidebilen, bir de merkeze bir oyuncu. Bunlarin isimli olmasina gerek yok ki.

Olsa da su Otavio olabilirdi o da zaten menajer onerisiymis ama iyi oyuncu, onu alsak bari 13 Eylul'e kadar en azindan ligde Rafa Silva kadar etkili olur.

Goretzka ne alaka ya? Niye şimdiden gelmiyor da 13'ünde geliyor yahu?? Mantığı ne bu işin?

Bayern seni tesise almiyoruz dese bile Türkiye'ye gelmez. Yönetim parali kalemlere bir kac isim sallayin ve taraftarin 13'üne kadar gazini alin diye emir vermistir. O zamana kadar da kimseyi alamazlar ve sonra bahaneleri, büyük Galatasaray taraftari tek en iyisini hak ediyordu diye böyle isimleri ile ugrastik ama alamadik. Kadromuza ve hocamiza güveniyoruz ve devre arasi belki yeni hamleler olur diye aciklama bekliyorum ben.

Böyle mantık mı olur ya. Ne zaman ana planımız 3-5-2 oldu da başarısız olduk ki

Dizilişin ne önemi var her diziliş iyi uygulanırsa iyi oyuna dönüşebilir

Inter nasıl oynuyor 3-5-2'yi
Inter kac senedir 3-5-2 oynuyor
soylemi oldu interde eylulde hocalari cikip
bizim kanat oyunculariyla ben anlasamiyorum
ozaman hadi 3 lumu oynayalim dedi
Yoo adamlar kac sezon planladi ona gore hoca getirdi idmanda denedi macta denedi ona gore yapilandi

Biz ne yapiyoruz sezon baslicak kanat kalmadi hadi 3 luye donelim

Sen dogru kaymalari dogru presi dogru zamanlamayi yapamazsan oyuncularin da alisik degil rezillikler yasarsin oyle skorlar alirsinki aklin sasar

Kagit ustunde futbol oynansa zaten young boys seni eleyemezdi

Tekrar soyluyorum formasyon degistirmek dunyanin en zor isi birtek bizim taraftara kolay geliyor iki kisa yapip ayaga cikan bir takim dogru kaymayi yapmazsan yarim saatte seni delik desik eder stoperlerin leyla gibi gezer ortada

Başlayacağım sürprize mürprize, ne 11 ne rotasyon hiçbir yerde tam değiliz. Şaka gibi, süperstar maaşlı adamlar almamız gerekmiyor. Doğru isimlerle bir şekilde en azından lige yetiştirilsin şu transferler

Yazın başından beri bjk şampiyon olacak diyorum. Bravo yani 👏👏👏

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt