Transfer Nöbeti #16 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kereme gelen teklif gideceği gün gelmemiştir sonuçta, en az 2-3 haftalık bir ilgi söz konusudur.
Bu süreçte iyi bir istişare yapıp Zaha’yı maaşını da ödemeyi göze alıp nasıl gönderebilirsiniz. Yemin ediyorum kafayı yedirtir bunlar, arias mıdır nedir bütün planını ona göre yapmış belli ki Okan.

Siz daha bonservisi elinde olan ya da kendi ligimizden adam alamazken Güney Amerika gibi bir yerden, her topçunun en az 2 menejeri-2 takımı olan bir ligden topçu almayı nasıl cepte görüp elinizde ki kanat oyuncusundan vazgeçerseniz.
Anlamak güç gerçekten

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yönetim, Okan hoca ve paralı trolleri (sözde gazeteciler) ile tüm transfer sezonu boyunca Galatasaray'a alenen ihanet edilmiştir. Bu saaten sonra sahada terleyen futbolcularimiz hariç alayına hergun her saat hal ettiklerini vermek lazım.
Ulan birde utanmadan UEFA kupası ile tanıtım yaptılar. Mahalle takımından hallice young boys şu anki mevcut kadrodan daha iyi kadromuzu madara etti. Beyefendiler kanal bu kadro ile mevcut gruptan çıkarız diye düşünüyorlar.

Kerem Aktürkoglu gibi bir oyuncu 15 yılda bir denk gelir. O adamı satmamaliydık
adam gitmek istiyordu dorukcuğum

adam gitmek istiyordu

gitmek isteyen adama ne yapabilirsin?

bak osimhende ayrılmak istiyordu adam u19 takımı ile takılmayayım diye GSye geldi. bizim öyle lüksümüz var mıydı?

100 milyonluk forvet ile ne rezillikler yaşayacak bu takım acaba.

Icardi de salar gider ülkesine sakatlığım nüksetti diye. Bu salak düzende kendini paralamaz.

.Yunus ile Yusuf Demir’in birden birkaç seviye atlamalarını bekleyeceğiz artık
İkisinden de hiçbiriyle olmaz.Biri championshepte sıvadı inanılmaz zayif ve oyun görüşü eksik olan ir topçu.Digeri Avusturya takımında süre bulamadi.isimiz bu ikisine kaldıysa geçmiş olsun

1 hafta ne konuşacaklar başka

Defolup gitsinler ya... İnanan da aptaldır. Gelecek olan Goretzka şimdiden gelir ki Avrupa'da oynasın hiç değilse... O zaman 15'inde alalım sadece antrenman yaptıralım, TR liginde de oynamasa da olur... Pek bi farkı yok...

O degilde, neden Osimhen transferinden sonra bunlar buyuk isim pesinden kosuyor hala? Yav bize bir tane pir pir kanat alinacakti topla gidebilen, bir de merkeze bir oyuncu. Bunlarin isimli olmasina gerek yok ki.

Olsa da su Otavio olabilirdi o da zaten menajer onerisiymis ama iyi oyuncu, onu alsak bari 13 Eylul'e kadar en azindan ligde Rafa Silva kadar etkili olur.
Okanda isim aşkı var net ya. Milletin hocaları ne topçular bulup getiriyor

dünden bugüne heyecanım dahada azaldı 100 M luk forvetimiz olamsına rağmen.

haydi iyi geceler..

Nevzat söylediğin sence mantıklımı adamı avrupada oynatamayacaksak niye 30-40M verelim gelecekse bugün gelecekti gelmedi bitti işine baksın bu saatten sonra

Inter kac senedir 3-5-2 oynuyor
soylemi oldu interde eylulde hocalari cikip
bizim kanat oyunculariyla ben anlasamiyorum
ozaman hadi 3 lumu oynayalim dedi
Yoo adamlar kac sezon planladi ona gore hoca getirdi idmanda denedi macta denedi ona gore yapilandi

Biz ne yapiyoruz sezon baslicak kanat kalmadi hadi 3 luye donelim

Sen dogru kaymalari dogru presi dogru zamanlamayi yapamazsan oyuncularin da alisik degil rezillikler yasarsin oyle skorlar alirsinki aklin sasar

Kagit ustunde futbol oynansa zaten young boys seni eleyemezdi

Tekrar soyluyorum formasyon degistirmek dunyanin en zor isi birtek bizim taraftara kolay geliyor iki kisa yapip ayaga cikan bir takim dogru kaymayi yapmazsan yarim saatte seni delik desik eder stoperlerin leyla gibi gezer ortada
Sence takımın radikal bir değişikliğe ihtiyacı yok yani?

adam gitmek istiyordu dorukcuğum

adam gitmek istiyordu

gitmek isteyen adama ne yapabilirsin?

bak osimhende ayrılmak istiyordu adam u19 takımı ile takılmayayım diye GSye geldi. bizim öyle lüksümüz var mıydı?
adama hertürlü mobbing yapıp kaptanlıgını alıp moskovaya göndermek istiyordun

sonuc adam iyi takıma gitti sen kanatsız kaldın

Şuan Morutan bile fark yaratirdi Barış hariç kadromuzdaki diğer 3 kanattan daha üst bir oyuncu Sola Barış sağa Morutan yapardık.

Yine berbat ettiler her şeyi. Mustafa cengiz dönemindeki takımı forvetsiz bırakma skandalından çok daha büyük beceriksizlik bu. En azından o zaman o zaman tek mevkide eksik vardı.

SM-G780G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt