- 3 Temmuz 2012
- 138.069
- 86.898
- 5.338
Cicaldau'ya guvenıyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yazın başından beri bjk şampiyon olacak diyorum. Bravo yani![]()
Yunus ile Yusuf Demir’in birden birkaç seviye atlamalarını bekleyeceğiz artık
Inter kac senedir 3-5-2 oynuyor
soylemi oldu interde eylulde hocalari cikip
bizim kanat oyunculariyla ben anlasamiyorum
ozaman hadi 3 lumu oynayalim dedi
Yoo adamlar kac sezon planladi ona gore hoca getirdi idmanda denedi macta denedi ona gore yapilandi
Biz ne yapiyoruz sezon baslicak kanat kalmadi hadi 3 luye donelim
Sen dogru kaymalari dogru presi dogru zamanlamayi yapamazsan oyuncularin da alisik degil rezillikler yasarsin oyle skorlar alirsinki aklin sasar
Kagit ustunde futbol oynansa zaten young boys seni eleyemezdi
Tekrar soyluyorum formasyon degistirmek dunyanin en zor isi birtek bizim taraftara kolay geliyor iki kisa yapip ayaga cikan bir takim dogru kaymayi yapmazsan yarim saatte seni delik desik eder stoperlerin leyla gibi gezer ortada
Ne isimi ya, komisyon yiyebilecekleri oyuncu kovalıyoruz..O degilde, neden Osimhen transferinden sonra bunlar buyuk isim pesinden kosuyor hala? Yav bize bir tane pir pir kanat alinacakti topla gidebilen, bir de merkeze bir oyuncu. Bunlarin isimli olmasina gerek yok ki.
Olsa da su Otavio olabilirdi o da zaten menajer onerisiymis ama iyi oyuncu, onu alsak bari 13 Eylul'e kadar en azindan ligde Rafa Silva kadar etkili olur.
Bu herif net yasaklanmalı forumda.bunun da yalamaktan dili mayasıl olacak...
jakobs kanada gecer berkan sol beke
bunun da yalamaktan dili mayasıl olacak...