Arda Kuyumcu
Büyük Kaptan
- 6 Ağustos 2009
- 24.567
- 2.217
- 1.813
Ziyech de gidiyor deniyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ziyech de gidiyor deniyor.
Çıkacak bir durum yok çünkü herkes az çok sene sonu ne olacağını kestiriyor.Cok fazla yangin cikmadi nedense şok geçiriyorum
adam mı kaldı forumdaCok fazla yangin cikmadi nedense şok geçiriyorum
Yusuf, şu Okanın istediği aldırdığı topçuların alayını top diye oynar. Tek sıkıntısı torpili yok.Gökdeniz'e Yusuf'a şans vereceğini bilsem eyvallah diyecem yok arkadaş herif onları da oynatmaz.
Yerli oyuncu değerini bulduğunda satacaksın. Çürütmeye gerek yok. Yerlerine oyuncu bulamayan yönetimin suçu bu.Ben elma armut anlamam ama sapının bizde kaldığı kesin. Kerem'in yerine alacağın (maliyeti hesaba katmadan söylüyorum) on oyuncudan sekizi tutmayacak. Aynısı Rasichtsa da oldu işleyen sistemi bozduk hayaller peşinde koştuk şimdi burada çoğu kişi keşke alsaydık diyor. Seni iyisi ile kötüsü ile 2 yıl şampiyon yapan baş aktörlerden biri Kerem'se kıymetini bileceksin. Bilmezsen bu olaylar sürekli başına gelir durur.
Sanchez ile baris tum maclarda oynamali aksi takdirde ilk 2 hayal net
Alsın turşusunu kursun
Hoca Osimhen i orta sahaya alır ama şans vermez.Bari Gokdeniz falan forma sansi bulsa orta sahada, cocuga da yazik edecek.