Transfer Nöbeti #16 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben elma armut anlamam ama sapının bizde kaldığı kesin. Kerem'in yerine alacağın (maliyeti hesaba katmadan söylüyorum) on oyuncudan sekizi tutmayacak. Aynısı Rasichtsa da oldu işleyen sistemi bozduk hayaller peşinde koştuk şimdi burada çoğu kişi keşke alsaydık diyor. Seni iyisi ile kötüsü ile 2 yıl şampiyon yapan baş aktörlerden biri Kerem'se kıymetini bileceksin. Bilmezsen bu olaylar sürekli başına gelir durur.
Yerli oyuncu değerini bulduğunda satacaksın. Çürütmeye gerek yok. Yerlerine oyuncu bulamayan yönetimin suçu bu.

Yönetim
TD
Muhabirler
Ve taraftar lideri diye geçinen kişiler
Bir de Muslera

Hiçbiriniz masum değilsiniz

El birliğiyle takımı çok büyük bir cenderenin içine attınız.

GWqQLDVWUAAiS_S.webp

Haydi Avrupa Listesi için transfer yetişmedi diyelim lig için de 12 yabancı oyuncuyu kadroya yazdırabileceğimizi biliyorsunuz değil mi?

Muslera, Nelsson, Davinson, Jelert, Jakobs, Torreira, Sara, Mertens, Ziyech, Osimhen, İcardi ve Batshuayi ile 12 oyuncu zaten tamam

Haydi bu saatten sonra 2 transfer yapıldı diyelim lig için kimi kadro dışında bırakacağız lig maçlarında? Daha yeni 9 milyon € ödediğimiz Jakobs veya Jelert 'i tribünde mi oturtturacağız ?

Bu saatten sonra en fazla Ziyech giderse 1 orta saha daha alınır bu takıma onda da çok yüksek beklentileriniz olmasın onun haricinde ben bu kadroyla Süper Lige de Avrupa Ligi'ne de devam edeceğimize inanıyorum

Muslera
Davinson-Nelsson-Abdülkerim
Barış-Torreira-Sara-Jakobs
Mertens
Osimhen-İcardi

Günay-Metehan-Kaan-Jelert-Berkan-Demirbay-Yunus-Ziyech-Batshuayi

Bari yunus u da gönderin de mecbur Yusuf u oynatmak zorunda kalsın her maç

Yunus’tan asla olmaz çoktan Eyüpspor seviyesine düşmeliydi

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt