Transfer Nöbeti #16 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir kişi çıkıp sergioya tüm parasını verip niye feshettiniz diye sorar mı acaba? 1 tane onuru şerefi olan kişi yok mu bunu soracak

Arkadaşlar kanat oyuncusunu unutun artık Barış & Yunus ikilisiyle 4-2-3-1 filan mı oynayacağımızı düşünüyorsunuz?

Kanat oyuncusu kullanmayacağız işte büyük ihtimalle
Yıllardır çalıştığı sistemi uygulayamayanlar kısa sürede 3 lüye geçip başarılı olmalarını beklemiyorum.

Osimhene ve harcanan 40 milyon €ya rağmen bu kadar eksik bir takımla transferi kapattığımızı hatırlamıyorum.
Yanında Ziyech küstürüldü nasıl olduysa...

bulursunda 11 mılyona 10 gol 10 asist adamı vermıyorlar o yaşlarda
Recep kardes benmi sattim keremi benim klupte gorevimmi var stada gidip adamimi islikladim keremi etiketleyip birseymi paylastim

Keremi elestirirken hep ayni seyi soyledim cok trip atiyor eksiklerinin farkinda degil kendini gelistirmesi lazim acaip yetenekli oyuncu yazdim

Oyuncuyu satan Dursun Ozbek gonderilmesine izin veren Okan Buruk git onlardan hesap sor yerine adam almayanlarda onlar

Ben burda oyuncuyu yapici sekilde elestirmiceksem neden taraftarim

Saksimiyim lan ben tabi elstiricem limit acmak icin adami satan sonra yerine adam almayan yonetimin kucagina oturan okan buruk

yakinda kovulur merak etme uclu filanda oynatamaz capida yok

Zaha ve Ziyech olsa nasıl oynayacağız biri açıklasın Icardi ve Osimhen'i kafes dövüşü yaptırıp hangisinin yedek olacağını filan mı seçecektik.

Takım zaten enerjisi düşüktü 4-2-4 devam etsek orta alan komple kara delik olurdu.

En makul ihtimal ikisini beraber oynatabilmek arkasını sağlam tutmaktan geçiyor zaten orta sahayı kalabalık tutmazsan top getiremiyorsun geriye 3-5-2, 4-3-3, 3-4-1-2 filan kalıyor.

Ah benim garip osimhenim nasıl bir cadı kazanına düştün farkında değil yavrucak

İşte hepimizi böyle patates ettiler. Biz de burada affedersiniz mal gibi o oyuncu şundan daha iyi diye günlerdir analiz kasıyoruz. Bizi şeyine takan kim sınkaf sinkaf

5-0 lık hezimet sonucunda hocaya yol verilmeliydi.

Kupa finalinde bjk den 5 yiyen adam aha böyle kadronun içine eder, yönetime de ses edemez.

sen zaha transfer etmeyecektin, kerem transfer etmeyecektin, ziyeş transfer etmeyecektin, tete transfer etmeyecektin sadece bunları oynatmayı becerecektin.. elindekilerin hepsinden oldun.. şimdi elindeki kadroya mıy mıy oynarsın..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt