Transfer Nöbeti #16 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yerli kolpacilara taraftarı güzelce oyalayın isimlerle dediler , çok çalıştık çok uğraştık olmadı diyebilmek için ,
Yabancı basında yaprak kıpırdamadı oysa ki

kanatsız çıkılan elfsborg maçında 2.golü yedikten sonra İcardi ve Osimhenin yanında kanada Bats ı alınca hoca görseli (temsili)...

1725484074481.png

Yunus 3-5 metre top sürdükten sonra durup topu geveliyo böyle saçma sapan bir huyu var bundan vazgeçerse sol kanat beki olarak kullanabiliriz. Barışı soldan sağa atınca seviye atlamıştı belki Yunusda da aynısı olur.

Var var ama zamani bu degil zamanlama yanlis mayista sampiyon oldun ben uclu oynucam dersin ona gore adam alirsin hazirlik maclarinda denersin

ona gore transfer yaparsin nispeten zayif lig maclarinda denersin

Bu 4 lu 3 lu donusumu 2 yil isteyen bir surec milli takim bir ara denedi rezil oldu

Jesus denedi tek bir oyuncu kim min jea gitti rezil oldu

Diyelim sanchez tekrar sakatlandi ne yapacaksin?

Abdulkerimle takimi tanimayan jelert ve jakobsla bir mac uclu oynasin sonra gorelim neler oluyor
Adam zaha ve ziyechi yicem diye sistem degistiyor ben bu egoya karsiyim arkadas
İşte o yüzden stoper lazım ya zaten

3-5-2 ya da 4-4-2 oynayacağız mecbur

Taktiksel ve dizilişsel anlamda radikal değişiklikler yapacağız mecbur

Tabii ki ideali bu zamanda bu değişikliğe gitmek değil, ama sezonu krizle açtık, alternatifimiz ne şu an? 4-2-3-1'e yönelik transferler yapmak mı? Icardi - Osimhen ne olacak? Yahut daha beteri, Young Boys maçındaki 4-2-4 ile mi devam edeceğiz?

O dandik sistemin için herkesi yedin şimdi çık konuş hadi Okan efendi.

Oğuz gelmesin 7,8 kanadım var yeaaa.

Evlatçılığın yüzünden gitsin diye her fırsatta o itin bi tarafına sokup çıkardığın Zaha keşke olsaydı şimdi dimi elinde.

Kalıbımı basarım yatarken bunu düşüneceksin. Düşünde, uykuların kaçar inşallah. !!!
zaha mı?

Yıllardır çalıştığı sistemi uygulayamayanlar kısa sürede 3 lüye geçip başarılı olmalarını beklemiyorum.
İyi sol kanat Barış sağ kanat Yunus ile 4-2-3-1 sistemini izlersiniz o zaman. İcardi döndükten sonra Mertens de kesilir takımdan 2 forvete geçeriz sonra miss gibi

Ben size neden transfer yapılmadığını söyleyeyim mi yarın divan kurulu var dursun burada bakın artidayiz diyebilmek için transfer yaptırmadı hatta takımın içini boşalttı. Sırf oradan alkış alabilmek için.

İşte hepimizi böyle patates ettiler. Biz de burada affedersiniz mal gibi o oyuncu şundan daha iyi diye günlerdir analiz kasıyoruz. Bizi şeyine takan kim sınkaf sinkaf
Bütün gün bir umut rabiot sayıkladım yav çok umutluydum osimhen sonrası hallolur diye düşündüm adamlar bildiğin dalga geçti

Galatasaray tarihinin en rezil transfer donemidir
En Rezil planlamasidir
Eskiden oyuncu olurdu bir bolge eksik olurdu
Nicelik olurdu Nitelik eksik olurdu
Su anda bir kac adam haric nitelik yok
Nicelik zaten yok hoca bir isyan et bir laf soyle sana boydan giricem

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt