Transfer Nöbeti #16 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Para eden topçuların hepsi satıldı. 1 tane genç alınmıyor 50 milyon euro harcadık. Şu kadroyu düzeltmek için bi 50 milyon euro daha lazım. Florya da kurtarmaz bizi artık.

Ben size neden transfer yapılmadığını söyleyeyim mi yarın divan kurulu var dursun burada bakın artidayiz diyebilmek için transfer yaptırmadı hatta takımın içini boşalttı. Sırf oradan alkış alabilmek için.
divandaki dayılar herkese sallıyordu para üzerinden olabilir

Zaha ve Ziyech olsa nasıl oynayacağız biri açıklasın Icardi ve Osimhen'i kafes dövüşü yaptırıp hangisinin yedek olacağını filan mı seçecektik.

Takım zaten enerjisi düşüktü 4-2-4 devam etsek orta alan komple kara delik olurdu.

En makul ihtimal ikisini beraber oynatabilmek arkasını sağlam tutmaktan geçiyor zaten orta sahayı kalabalık tutmazsan top getiremiyorsun geriye 3-5-2, 4-3-3, 3-4-1-2 filan kalıyor.
Ben de iki gündür aynı soruyu soruyorum da yanıt alamadım daha , mesela laurentie gelse yarın uefa dese tmm alıyom listeye de nasıl bir planları var acaba kafalarında nasıl oynatacaklar

Kulübün parasıyla özel uçakla gidip gelip 4-5 gün tatil yapıp yiyip içip döndü

Okan okanoğlu ağlaya ağlaya gideceksin bu kulüpten

Yetti ulan senin ihanetlerin bi halttan anlamamaların

Icardi iyileşince biz 352 başlayıp 343 bitiririz bütün maçları. Merteens çıkar Batsh girer ilerde 3 forvet olur.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Meloyu niye almadık

taraftar tepkisinden korktukları icin

Bütün gün bir umut rabiot sayıkladım yav çok umutluydum osimhen sonrası hallolur diye düşündüm adamlar bildiğin dalga geçti
Yav bi de casemiro beğenmiyoruz mc kin olsun yok chelseada chkuvar o olsun tam komediyiz biz. Dursun şarabından yudumlayıp bizle billur geçmenin keyfini çıkarıyor

Bir anda çok dar bir kadro haline geldik
Kenardan girecek adam kalmadı resmen

Burada yapacağı şey Bats’ı kanata çekmek olur

Üçlü müçlü dener ama kolay beri verim gelmez, kolay değil o öyle hemen

Tahminimce böyle deneyecektir ilk fırsatta

——————Muslera
Jelert-Davinson-Nelson-Jakobs
Barış—Toreira——Sara—--Bats
———————İcardi
——————Osimhen

İcardi iyileşinceye kadar Mertens devam tabi

İlk söylediğinle bu farklı şeyler. Zaten sürekli sakatlık, ceza gibi durumlarla bir oyuncu dışarda kalıyor. Her maç bir oyuncu daha dışarıda kalır önemli değil.
Kim mesela? Takım full kadro diyelim maç planı yapıyorsun kimi kadro dışı bırakıp tribünde otutturacaksın bir örnek verir misin

Arkadaşlar saçmalamayın gözünüzü seveyim bu saatten sonra yabancı bir oyuncu aldık diyelim UEFA listesine zaten yazdıramayacağız, lig maçları maç listesine yazdıramıyoruz

Şu transfer beklentisinden çıkın artık öyle müthiş bir yabancı oyuncu transferi yapılmayacak işte. Çok kötü bir transfer dönemi geçirdik müthiş plansız ilerlediğimizin kanıtı oldu bu transfer dönemi

bjk trippieri de aldıysa net en büyük aday şampiyonlukta heriflerin eksik gedik mevkiisi kalmadi

Bu adamlar harcama limitini takmıyorlar. Başka açıklaması olamaz.

Trippwier transferi harici bile adamların limitleri %30 sapmalı hali 50 milyon euro. Sadece maaş yükü 45 milyon euro. Üstüne bonservis ve kiralama için 20 milyon euro harcadılar. %30 civarı limit aşımı var.

Gerçi %26 aşım olsa bile sadece 3 puan silme cezası var. Üstüne transfer yasağı, kadro sınırlaması ve para cezasından biri ya da bir kaçı uygulanır yazıyor.

Büyük şike dönüyor bu işte. Tff göz göre tinercileri şampiyon yapacak. 3 puan ve para cezası verip geçiştirecek.

Başka açıklaması olamaz bu işin.

Okan maalesef bize enkaz bıraktı

Tüm suç yönetimin değil %49 yönetim %51 Okan ın saçmalıkları bizi bu hale getirdi

Elde bir ton yüksek maliyetli transfer var tutmama ihtimalleri epey yüksek seneye hangi birini elden çıkarıp yeni gelen hocaya kadro kuracaksın ?

Okan ın aldırdığı oyuncular cicaldau&morutan performansı vermesi muhtemel

Seneye yeni hoca geldiğinde senden enkazı kaldırıp yeni takım kurulmasını isteyecek

Jelert i 10 milyona
Jakops u 10 milyona
Sara yı 20 milyona

Satabilecek misin ? Yerlerine oyuncu nasıl alacağız..

Bu sezon eksik bıraktığımız kanat ve orta sahayı şampiyon olamazsak seneye nasıl alacağız..

Bugünü bıraktım ben ilerisini düşünüyorum artık, geleceğimizi çaldılar resmen

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu takım başarılı olsada inanılmaz plansızlık var. Rabiot a son gün 30 m euroları gözden çıkaranlar aylardır başka 8 numara bulamadı. 30 m euro bonservis verip ne vereceği belli olmayan 2 oyuncu getirdiler. Kanatları gönderip yerlerini boş bıraktılar. Saymakla bitmiyor. Sıfırdan takım kuran bjk bizden daha mantıklı işler yaptı. Fener ise 2 senedir mantıklı doğru hamleler yapıyor. Teknik ekip ve yönetim yaptıklarıyla güven vermiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt