Transfer Nöbeti #16 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben de iki gündür aynı soruyu soruyorum da yanıt alamadım daha , mesela laurentie gelse yarın uefa dese tmm alıyom listeye de nasıl bir planları var acaba kafalarında nasıl oynatacaklar
Kanat oyuncusu lazim bence her mac ayni dizilis ayni formasyon yemezki iyi oynarsin rakip bir gol atar yaslanir geriye top sisirerek gol atamazsin sifira inip bir orta bekler santraforlar

Hatay macinda toreria yapti ortayi
Elinde her tipte oyuncu olmali sen yine ne planliyorsan oyna ama elinde uc tane adam gibi kanat olsun

Yarın mesela zaniolo,zaha,kerem hepsini geri gönderdiler o zaman nasıl olacak mesela nasıl oynayacagiz ? Zaniolo-Kerem-Zaha-Baris-Ziyech-Osimhen-Icardi filan mı oynayacaktik

bjk trippier doğruysa kadroyu çok iyi toparladılar diyebiliriz

Tansel abimiz gider yapıyordu melo kostic mostic hazır bekliyor diye… beklememişler mi?

adam gitmek istiyordu dorukcuğum

adam gitmek istiyordu

gitmek isteyen adama ne yapabilirsin?

bak osimhende ayrılmak istiyordu adam u19 takımı ile takılmayayım diye GSye geldi. bizim öyle lüksümüz var mıydı?
Evlat kal denilebilridi.

Bende gencken evden kacardim dur oglum gitme derdi baaamlar

Jacobs'da hız ve güç var acaba 3'lü de Oosterwolde gibi sol stoper oynayabilir mi ?.

Muslera
Sanchez - Nelsson - Jacobs
Jelert - Sara - Torreira - Demirbay - Barış
Icardi - Osimhen​

Zaha ve Ziyech olsa nasıl oynayacağız biri açıklasın Icardi ve Osimhen'i kafes dövüşü yaptırıp hangisinin yedek olacağını filan mı seçecektik.

Takım zaten enerjisi düşüktü 4-2-4 devam etsek orta alan komple kara delik olurdu.

En makul ihtimal ikisini beraber oynatabilmek arkasını sağlam tutmaktan geçiyor zaten orta sahayı kalabalık tutmazsan top getiremiyorsun geriye 3-5-2, 4-3-3, 3-4-1-2 filan kalıyor.
Direk kanat ihtiyacı yok şu an. Orta saha ve kanat bek ihtiyacı var. Çift forvet oynayacaksak ki buna artık mecbur gibi bir şeyi bu şart. 4-3-3'te olmaz Osimhen kanat forvet olmaz adam kabul etmez bunu. Geriye 3-5-2, 3-4-1-2 kalıyor. Bu sistemlerde Zaha, Kerem vb. isimler olmaz. Büyük bir kumar oynadı hoca sistemi bu noktada değiştirerek. Ya başarılı olacak hoca ve o zaman ciddi bir ilerleme yapmış olacak bunu zor görüyorum ya da başarısız olacak ve gidecek. Yönetim zaten her türlü gidecek gibi. Akıl koyacak, kadro yapılanmasını oluşturacak Sportif Direktör de şart. TD sadece istediği oyuncu tipini söyleyecek SD ve izleme ekibi oyuncuları belirleyecek şekilde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt