Umut Işık
Tek Yumruk
- 6 Temmuz 2015
- 62.321
- 76.379
- 4.218
Topu ayağına alıp garip garip hareket eden kendi kendine çalım atan futbolcuları artık nolur almayalım.Anthony ne durumda ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Topu ayağına alıp garip garip hareket eden kendi kendine çalım atan futbolcuları artık nolur almayalım.Anthony ne durumda ?
Abdülkerim / 5 okHangisi abartı geldi mesela.
Bu da olabilir ama Barış 'ın doğrudan dörtlü defans düzeninde sağ bek olmaması gerekiyor bu takımda. Takımı alıp rakip kaleye götürebilecek tek oyuncu olabilir Barış AlperBence o zamana kadar
Muslera
Barış
Sanchez
Nelsson
Jacobs
Torreira
Sara
Demirbay (Berkan)
Mertens
Osimhen
Batshuayi
Olacağını düşünüyorum.
4-3-1-2
An itibari ile kadromuz FB kadrosundan kotu oldu forvet disinda.
Ne orta sahada, ne de defansta ustunluk kurabiliriz. Sacmasapan bir kadro oldu malesef.
En az 1 kaliteli stoper ve FB'nin aldigi Amrabat tarzinda orta saha lazimdi.
Orta sahayi domine edemedigin noktada forvetin cok onemi yok.
Dua edelim Kadikoy'de Sanchez, Torreira, Osimhen, Baris oynasin, Muslera da hayatinin macini oynasin. Yoksa bu kadro her senaryoda derbide yenilir.
Muslera
Jelert - Sanchez - Apo - Jakobs
Torreira - Sara
Ziyech - Mertens - Baris
Osimhen
Kadro bu, savasan adam sayisi 2,5 (Baris, Sanchez, Torreira biraz).
Mertens, Sara fln golge pres yapip gecerler.
Nasil basari yakalayacagiz anlamiyorum, cok garip bir transfer sezonu oldu. Hoca Berkan ve Kaan'a guveniyor bence orta saha rotasyonu icin baska aciklamasi yok, Tor-Sara-Mertens uclusunden de cok umitlidir..
Beyfendi orta saha mı istiyordu 3 gun onceye kadar ondan sonra istemeye basladı ve başaramadılar işte o korudugu iş bilmezler sürüsüAn itibari ile kadromuz FB kadrosundan kotu oldu forvet disinda.
Ne orta sahada, ne de defansta ustunluk kurabiliriz. Sacmasapan bir kadro oldu malesef.
Dua edelim Kadikoy'de Sanchez, Torreira, Osimhen, Baris oynasin, Muslera da hayatinin macini oynasin. Yoksa bu kadro her senaryoda derbide yenilir.
Muslera
Torreira - Sara
Ziyech - Mertens - Baris
Osimhen
Nasil basari yakalayacagiz anlamiyorum, cok garip bir transfer sezonu oldu. Hoca Berkan ve Kaan'a guveniyor bence orta saha rotasyonu icin baska aciklamasi yok, Tor-Sara-Mertens uclusunden de cok umitlidir..
Tarihin en büyük kazığı AnthonyTopu ayağına alıp garip garip hareket eden kendi kendine çalım atan futbolcuları artık nolur almayalım.
Osimhen max 10 mu. Sadece ADS maçında yarısını yapardı adam. Barış geçen sezonun yarısını bek oynayarak bir sürü gol attı. Bu sene onun sezonu. Kerem'den daha golcü bir sezon oynayıp 15 gol atmasını bekliyorum.Abdülkerim / 5 ok
Davinson / 2 ok
Nelsson / 1 ok
Jelert / 0
Jakobs / 0
Kaan / 2 ok
Torreira / 1 ok
Berkan / 2 ok
Yunus / 5 fazla max 2
Demirbay / 5+ fazla max 3
Mertens / 10 fazla max 5
Barış / 15+ fazla max 8
Ziyech / 10+ kendisi gidecek -0-
Icardi / 25+ ok
Osimhen / 20+ fazla max 10
Batshuayi / 7 ok
Sara 5
max 78 derim ben
%100 - %1000 - %10000 katılıyorum.Mertens ve Ziyech herhangi bir derbide oynamamalı sahadan siliniyorlar.
Osimhen / 20+ fazla max 10
Oraya ziyech yerine yusuf yazalım aga bi kac mac denemek lazımAn itibari ile kadromuz FB kadrosundan kotu oldu forvet disinda.
Muslera
Torreira - Sara
Ziyech - Mertens - Baris
Osimhen
icardi + osman max 35 diyelim o zaman.Osimhen max 10 mu. Sadece ADS maçında yarısını yapardı adam.
Aga osi kanatta tip taşıyan biri değil. İlerde topu alıp sağa açması yanıltmasın bizi. Boş alana top kaçırmayı seven biriBoşuna taktik vs tartismayın icardi geldiginde 4-2-3-1 sol bariş sag osimhen forvette icardi yada sol osi sag baris forvet icardi yapar
Icardi geçen sene adam gibi top gelmeden tek bacaklı gol kralı oldu, Osimhen 30'u rahat bırakır sağlıklı Icardi zaten Osimhen beni geçmesin diye 35'e gider.icardi + osman max 35 diyelim o zaman.
ee sence diğerlerinde ne eksik var? osman dışında bir şey söylemedin?
Günün sonunda Torreira’yı önde basmaya gönderecek 100%.Bu da olabilir ama Barış 'ın doğrudan dörtlü defans düzeninde sağ bek olmaması gerekiyor bu takımda. Takımı alıp rakip kaleye götürebilecek tek oyuncu olabilir Barış Alper
En azından üçlü defans düzeninde arkasında Davinson varken defans görevlerinden biraz daha arındırabilirsek kendisinden maksimum verimi alabiliriz diye düşünüyorum.
Defans görevinden kurtarabilirsek Barış Alper sağ kanadı tek başına oynayabilecek bir oyuncu. Jakobs 'u daha izlemedik ona bişey diyemem ama o da benzer şekilde üçlü defans düzeninde sürekli bindirebilecek o kanadı tek başına kulanabilecek bir oyuncuysa en mantıklısı 3-5-2 diyorum ısrarla