Halit Bozkurt
Büyük Kaptan
- 18 Ocak 2010
- 21.245
- 7.140
- 2.358
K.Sulemana gelse Osimhen gelmiş kadar sevinirim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
tatil bitmis
Ulan karoda adam kalmadı hala gençlere sans yok yusuf demiride goremedim kadroda hay senin gibi hocanın ya22 kisi bildirilmis uefa ya
eyüp efe gibi genc topcular yok listede
Ulan karoda adam kalmadı hala gençlere sans yok yusuf demiride goremedim kadroda hay senin gibi hocanın ya
Ulan karoda adam kalmadı hala gençlere sans yok yusuf demiride goremedim kadroda hay senin gibi hocanın ya
Evet mesajı yazarken son 1 defa bakmasam osimhen nerde lan da yazacaktımfotoğrafı yok diye göremedin herhalde. Yusuf var

Altyapı oyuncularını bildirmeye gerek yok 21 yaş altı oynar her koşulda.Ulan karoda adam kalmadı hala gençlere sans yok yusuf demiride goremedim kadroda hay senin gibi hocanın ya
Edit: yusuf varmış neyse
Youtube yayıncısı, sıradan bir analiz kasan biri olsa itimat edip paylaşmam bile. Nafi Alpay youtube yayıncısı değil, sıradan bir analizci de değil, Fransa ligine hakim biri diye onu paylaştım. Zaten başka lig işlerine girmez. Biraz da oyuncu hakkında kendi düşüncemi destekler nitelikte şeyler yazdığı için onu paylaştım.Biz genel olarak yüksek para verdik oraya yüzde yüz katılıyorum. Ancak her analiz yapana inanmayın derim. YouTube da her saçmalayan kanal açıp analiz yapıyor. Çoğu saçmalıyo gülüyorum komik geliyor.
Mesela bu adamın yazdığı komik olan şeyi söyliyim. Teknik değil diyo. Adam geriden defans arkası güzel paslar atıyo. Teknik değil dediği adam Kanada bindirdi mı ceza sahasına paralel toplar atıyo yada yerden muz pasları var. Arka direğe bilinçli top kesiyo. Bir bek daha ne kadar Teknik olmalı. Çalım yeteneği var mesela. Ben izlerken bunlar ilk gözüme çarpanlar adamın anlattığı bambaşka. Böyle olunca da kötü niyet aradım bu elemanda. Çünkü ya kördür göremiyo. Ya futboldan anlamıyo yada kötü Niyetli
Mantıklıavrupada kaan 1 olacak şekilde 3-1-4-2 , ligde mertens 1 olacak şekilde 3-4-1-2 oynayacağız haberi geldi.
Belkide ben yanılıyorum renktaş bilemiyorum ama pasları iyi gibi izledim ben. Zaten şuanda seninde dediğin gibi yapabilcek hiçbirşey yok. Aldık bu adamları ve iyi çıkması için dua etcez. Hepsi belli bir potansiyele sahip ama uyum vs açılmaları yada gerçekten yeteneklerini geliştirmeleri ne kadar sürecek yada olacak mı hep beraber yaşayıp görcez. Bir kumar oynandı bazı mantıklı yerleri olsada genel manada negatif yönler daha çok. Yada negatif ihtimaller. Okana güvenip kumar oynamazdım ben olsam. 40m civarı para veriyosan bilinen katkısı cok net adamları getircektin. Potansiyele para verirsin ama bu şartlarda değil. Umarım benim izleyipte gördüğüm gibidir yoksa ciddi sorunlar yaşarız. Anca bunu diyebiliyorum işteYoutube yayıncısı, sıradan bir analiz kasan biri olsa itimat edip paylaşmam bile. Nafi Alpay youtube yayıncısı değil, sıradan bir analizci de değil, Fransa ligine hakim biri diye onu paylaştım. Zaten başka lig işlerine girmez. Biraz da oyuncu hakkında kendi düşüncemi destekler nitelikte şeyler yazdığı için onu paylaştım.
Bir kaç maçını izledim, bence winger back için teknik bir oyuncu değil, orta isabeti konusunda yetersiz ve düz bir oyuncu gibi geldi. 4'lü için ses etmezdim, çünkü artık defansif ve tempolu bir bek olsun şu takımda yeterli diyecek kadar beklentimi düşürdüm. Osterwolde benzetmesi yapılıyordu transfer öncesi. Peki Osterwolde 3-5-2 için yeterli bir profil mi? Jacops'a komple sol taraf emanet edilecek kadar güven veriyor mu?
Umarım senin dediğin gibidir. Benim izlemiş olduğum maç ve oyuncu perf videoları kısıtlı. Gerçi iyi olsa bile her halükarda alternatifi yok. Adamı geriye koysak, önüne atacağımız kanat yok.