Transfer Nöbeti #16 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu takımın çaresi artık savunurken 5-3-2, top kendisindeyken 3-5-2 oynayan bir takım olmasıdır. Başka bir çaresi yoktur.

Muslera
Sanchez Nelsson Jacops
Barış Alper - Kaan - Torreira - Kerem D. - Jelert
Sara
Osimhen

Başka transfer olmadığı ve Icardi’nin de dönüşünün 1 ayı bulacağını düşünerek kendisi dönene kadar;

Mevcut takımın iş yapabilmesi için orta sahayı olabildiğince en kalabalık halde tutabilmesi ve fiziksel olarak en diri oyuncuları sahaya çıkartması gerekiyor.

Jacops hem geriden oyun kurmada çok iş yapar hem orta sahaya kadar gelerek gerekirse destekler.

Jelert Jacops kanadı belki üreticiliği kısıtlı olur ama orası Kerem D veya Sara’nın atacağı toplarla akabilir Jelert şuan takımın en iyi bindirme yapan oyuncusu.

Kaan ve Sara’nın paslarıyla hem Osimen pozisyona girebilir hem Barış kanatta topla tehlikeli pozisyonlarda buluşabilir.

Torreira rahatlıkla ön alan presi yapabilir çünkü geride Kaan Ayhan ve Kerem D duruyor olacak.

Maçın durumuna göre daha atak oynamamız icap eder ise dk 65 civarı Jelert çıkıp Yunus girebilir, Kerem veya Kaan çıkar oraya Sara geçer, Osimenin’in arkasına Mertens gelir.

Ayrıca maçta eğer 2-0 falan öndeysek net şekilde dk 70 civarı Torreira ve Sanchez çıkıp yerine Berkan ve Abdülkerim falan girer. Sanchez ve Torreira alternatifsiz.

Aynı şekilde 2-0 gibi net skorla öndeysek dakika 75-80 civarı Barış’ı oyundan çıkartıp yerine Yunus veya Yusuf girer veya alt yapıdan Gökdeniz vs. Barış’ı da korumak zorundayız alternatifi bulunmuyor.

İcardi döndüğünde ise;

Muslera
Sanchez Nelsson Jacops
Jelert - Berkan - Torreira - G. Sara - Barış
Osimhen - İcardi

Burada Berkan yazma sebebim ise top tekniği Kaan ve Kerem’e göre daha zayıf olsa da daha hareketli ve daha iyi defansif özellikleri bulunuyor. Sara’nın ortaya gelmesi ile Berkan önem kazanıyor bence. Eğer daha atak oynamak icap ederse ikinci yarı oraya Kerem D vs girebilir hatta dakika 70 civarı Mertens de oraya geçip 3-4-1-2 vari bir dizilişe dönebilir takım.

Bu arada 3-1-4-2 İtalyanların deep playmaker ile oynadıkları sistem ise bizde olmaz. Sara regista olarak cuk otursa da öndeki 4’lü problemli olur. Torreira’nın yanına Torreira kadar basan ama uzaktan iyi şutlar ve paslar atabilen bir oyuncu, bir kanada ise Jelert-Kerem A. karışımı bir oyuncu gerekli bu düzende.

Türkiye liginden şöyle bir bakacak olursak;
———————G. Sara
Barış - Torreira - Gedson - Ferdi
—————-Osimen - İcardi

Gibi bir şey ancak kotarabilirdi 3-1-4-2 sistemini.

Bunu AL listesine yetiştirmek lazımdı. Mevcut yapıda zaten 3-5-2 dışında ilerideki ikiliyi kaldırma ihtimalimiz yok gibi bir şey. Hatta bunlara bir de yerli stoper eklenirse daha da iyi olur. Okan hoca becerir beceremez o hocanın sorunu beceremezse gidecek yapacak bir şey yok sonuçta buna zorlanmadı.

Apokerim konusunda düsüncelerim su sekilde. Gecen sezonun sonlarina dogru baslayan bir form düsüklügü bunu kabul ediyorum. Gelen teklifler de kafasini karistirmis olabilir. Biraz daha sabretmek gerekiyor. Eger gercekten üclüye gecilecekse Davinson önderliginde cok degisik bir Apokerim izleyebiliriz. Ama sunu da net bir sekilde söyleyebilirim, bu yönetim Apokerim'den daha iyi bir sol stoper hayatta alamaz.

Yasin Özcan alınıp, bak arkana adam aldık, artık rekabet edeceğin biri var mesajı verilmeli.

elemanin pp-nicki fevkalade,os ve kanat icin de dua etmistir ins

Ekli dosyalar

• IMG_1893.webp
    IMG_1893.webp
    47,6 KB · Görüntüleme: 65
Chelsea, UEFA Avrupa Konferans Ligi kadrosuna Cole Palmer, Romeo Lavia ve Wesley Fofana'yı yazmadı

Yıllardır yerli futbolcu öğüten Fener'e giden Türk futbolculara şaşırıyorum. Oğuz Aydın Galatasaray'a gelse şu an 11 bile olabilirdi. Avrupa kadrosuna bile alınmamış Fenerde.

Abi düşünüyorum, fanatik Fenerli falan olmadığı sürece yerli bir futbolcunun Galatasaray ve Fenerbahçe teklif yaptıysa kesinlikle Galatasaray'ı seçmesi lazım.

Yani Galatasaray 100 bin euro verip, fener 10 milyon euro vermiyordur neticede maaşına. Gerekirse biraz daha az paraya oyna ama Galatasaray'da oyna.
Ama fenerde de kötü oynayınca kalıyorsun öyle bir şey var bizde 1 yıl bir şey yaptı yaptın yoksa hadi bb, Emre Kılınç Mert hakandan 50 gomlek daha kaliteli adamdı şimdi hangi takımda onu bile bilmiyorum bir ara samsundaydı sanki. Ben duygularımı bir kenara koysam net fenere giderdim yatarak para kazanma yeri tertemiz

Benim parladığı dönemlerde izlediğim Yusuf tam anlamıyla modern 10 numara oyuncusuydu

Sağ veya sol kanat oynadığında ne fayda vermiş ki ? Yusuf oynayacaksa mertens yerine kendi mevkisinde oynamalı

Kanat oynayacak meziyetleri yok zaten

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hayırdır hoca mı değiştik Yusuf Demir şans bulur yazıyorsunuz

1-Muslera
2-Davinson
3-Nelson
4-Jakobs
5-Jelert
6-Torreira
7-Sara
8-Ziyech
9-Yusuf
10-Mertens
11-İcardi
12-Osimhen
13-Bats

Ziyech'in gitmediği senaryoda 1 transfer hakkımız var.

Şu divan ne zaman kaos istiyorum kavga istiyorum bünyenin ihtiyacı var

bugün hiç bir şey beklemeyin,

birazdan kan gövdeyi götrecek kapalı divanda muhtemelen.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt