Ahmet Okan
Büyük Kaptan
- 9 Mayıs 2015
- 26.746
- 13.734
- 1.498
Psikolojimiz alt üst oldu yavPatates kızartmasından bile keyif alamıyorum
1 hafta daha bekleyemeyiz acil arka arkaya inmeli ucaklar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Psikolojimiz alt üst oldu yavPatates kızartmasından bile keyif alamıyorum
Olması gereken kadro net bu da oynatacak adam yok maalesefLig icin 1 yabanci hakkimiz var. Bence
Muslera
Baris Alper - Nelsson- Sanchez - Jacobs
Kaan
Torreria - G.Sara
Mertens
Icardi - Osimhen
aynisi degil ama bence bizim icin su sekil baklava olabilir.
Tabanı Kerem ve barıştan daha yetenekli ama işte göstermesi lazımHiç umudum yok ama şu Yunus biraz gösterse kendini bi piyango olsa iyi olurdu.
Lig icin 1 yabanci hakkimiz var. Bence
Muslera
Baris Alper - Nelsson- Sanchez - Jacobs
Kaan
Torreria - G.Sara
Mertens
Icardi - Osimhen
aynisi degil ama bence bizim icin su sekil baklava olabilir.
Şu an keyifle yemekteyim ustatPatates kızartmasından bile keyif alamıyorum
Çok defa şans verildi o patlamayı yapamadı İngiltere turu yaptı döndü biraz kıpırdar inş bu yokluktaTabanı Kerem ve barıştan daha yetenekli ama işte göstermesi lazım
3'lü zor sistem, şöyle böyle pratik gerektiren, kadro uygun değil diyen varsa zaten 4'lü de ne oynuyorduk cevabına yanıt veremez.
Bunlar anlamazlar kardesim an la maz larrrbarış alper çok kötü bir sağ bek
önce bunu kabul ederek başlamamız lazım
Şu karşımızdaki rakip İsviçre lig sonuncusu, bu seneki ilk galibiyetleri bize karşı. Şu ifb nin yarım düzine gol atıp yolladığı takımın liginde bu takım.Videoyu izleyince yerin dibine giresim geldi. Okan da İtalya da alışveriş yapıyor.
NE2213 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Düzenli oynatmadık hiç hep bi var bi yok oldu belki düzenli oynayınca kendini bulur tek umudum bu ama aynı sistem devam edersek ziyech ve barışla oynayacak bariz belliÇok defa şans verildi o patlamayı yapamadı İngiltere turu yaptı döndü biraz kıpırdar inş bu yoklukta
Allahın koruduğu bir diğer maç, Muslera yüzüyle kurtarıyor, sonra İcardi ceza sahası dışından ilk golünü atıp 3-2 kazanıyoruz. Verilen pozisyonlara bak. 2. maç patladık zaten.
Bu ara çok fazla leşin varrGerçekten Rabiot hala düşünüyor muyuz acaba. Olabilir yani hala, Avrupa listesinde olmasa dahi çok güç katar bize. Ama işte istiyor muyuz biz? O yönde haberler çıktı mı?
Şu tabloya bak rakip ile en yakın gs topçusu arasına gökdelen dikersin. Takım sanki 8 kişi oynuyor gibi boşluklar veriyor. Ders alınacak sürüyle maç sayarız böyle, artık düzelmeyeceğini gören taraftar da homurdanmaya başlayınca çıkıp City, Real tutun dedi, 12 kişi mi oynayacağız diye alay etti.Bu maçı 3-2 şansa yendik diye böbürleniyordu hoca.İlk maç iyi hoca olsa 3-0 3-1 yensek turu atlamıştık.Herifler 2 maç akın akın geldi 40-45 dk izledi öyle sonra zaten 4 yedik.Bir takım herkesten her maç 10 tane pozisyon yiyemez.
Konu sahibinden ötürü nöbet nöbetoğlu oldukkkhaberler nasıl kesildi öyle