Transfer Nöbeti #16 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Su video okanin kovulmasi icin yeterli bir neden

Bu macta yasattigi rezllik okanin üstünde kariyeri boyunca kalacak

Ben hayatimda bu kadar aciz kaldigimiz bir mac hatirlamiyorum

Adamlar silindir gibi üzerimizden gectiler

Rakip de city, madrid falan degil isvicre liginin sonuncusu

Hala 4-4-2 yazanlar var. Okan bu mactaki 4-4-2 dizilisinde israr ederse en gec Kasim gibi kovulur zaten
Bu maçta en çok zoruma giden, adamların yaldır yaldır geldiğini, taktiğinin açık verdiğini görüyorsun ama orta sahayı 3'lemek yerine sadece bekliyorsun. N'olacaktı adamlar gelmekten vaz mı geçecekti ? Maçın gidişatına göre esneklik göstermemek kadar kötü bir td kafa yapısı olamaz.

Hoca orta sahayı biri yumuşak 2 kişiden kurar, dörtlü savunmanın beklerinin ikisini birden adeta kanat bek gibi ileri gönderir, bir de üstüne orta sahadaki tek defansif adamı rakibin defansının önünde top alan en gerideki orta sahasına çılgınca pres yaptırırsa... NASIL ARKADA GENİŞ BOŞLUKLAR VERMESİN Kİ?
Kesinlikle. Bu sene bizi şampiyon yaparsa sara yapar. Çünkü her şeyde kilit isim o oluyor. Topu ileri taşı Sara. Kilit pas at sara. Yerinde müdahale yapıp topu sok al sara. Her şey sara da bitiyor

Zalgiris maçının özeti de böyle. Seviye fark etmiyor, yani illa gitmesi için fbden 5 mi yiyelim?
Zalgiris,Molde,Kopenhag,Man utd 1 ve 2. maç,Sparta prag,Bjk,Young boys, aklıma gelmeyenlerde vardır.Ligde 38 maçın sadece 8 maçı ciddi zaten.Avrupada komple her takım sana deli gibi pozisyona girmiş.Bu kadroyla birde.

Şu tabloya bak rakip ile en yakın gs topçusu arasına gökdelen dikersin. Takım sanki 8 kişi oynuyor gibi boşluklar veriyor. Ders alınacak sürüyle maç sayarız böyle, artık düzelmeyeceğini gören taraftar da homurdanmaya başlayınca çıkıp City, Real tutun dedi, 12 kişi mi oynayacağız diye alay etti.

En son 10 kişi fenere kaybettiğinde hayırlı mağlubiyet olmalı demiştim ileriki sezon için çünkü yine şampiyonduk %99,9. O maça kadar sabrettim böyle geçen maçları.
İşin sonunda ders çıkarmayı bırak daha da geriye gitti, taraftar ile iletişimini bozdu.

Dün Troll futbol sayfası paylaşım yaptı ya takımın durumunu araba benzetmesi ile. İşte Avrupa'da böyle gözüktüğü için, boyna pozisyon verdiğimiz için yapıyor o paylaşımı. İsviçre şaşkına dönmüştür bizim oynadığımız oyunu görünce. Adamların zerre umudu yokken bizi perişan ettiler. Döndüler ligde yine berabere kaldılar.

Ekli dosyayı görüntüle 260795
Rezillige bak, inanilmaz

Şu tabloya bak rakip ile en yakın gs topçusu arasına gökdelen dikersin. Takım sanki 8 kişi oynuyor gibi boşluklar veriyor. Ders alınacak sürüyle maç sayarız böyle, artık düzelmeyeceğini gören taraftar da homurdanmaya başlayınca çıkıp City, Real tutun dedi, 12 kişi mi oynayacağız diye alay etti.

En son 10 kişi fenere kaybettiğinde hayırlı mağlubiyet olmalı demiştim ileriki sezon için çünkü yine şampiyonduk %99,9. O maça kadar sabrettim böyle geçen maçları.
İşin sonunda ders çıkarmayı bırak daha da geriye gitti, taraftar ile iletişimini bozdu.

Dün Troll futbol sayfası paylaşım yaptı ya takımın durumunu araba benzetmesi ile. İşte Avrupa'da böyle gözüktüğü için, boyna pozisyon verdiğimiz için yapıyor o paylaşımı. YB maçları sonrası İsviçre şaşkına dönmüştür bizim oynadığımız oyunu görünce. Adamların zerre umudu yokken bizi perişan ettiler. Döndüler ligde yine berabere kaldılar.

Ekli dosyayı görüntüle 260795
Hızlı koşan herhangi bir adam elek eder zaten bu genişliği.Hocayım diye geziyor birde:D elinde ahmet mehmet olsa her maç 5 yedirir.

Şu takima osimhen katılsa ne katilmasa ne, Okan buruk her kovulmadigi gün takım daha da geri gidecek, geçen sene molde maçı da böyleydi, resmen Allah korudu başka birşey değil

Eksiğimiz neydi orta saha ve bek.
Kim geldi bek ve forvet.
Kim gitti kanatlar.
2 tane adamla sorunun çözüleceğini sanan bir yapı ile mücadele ediyoruz. Şu maçtaki durumu 8 maçta da yaşarız, kenardaki ona buna bağırır.

Totınım 60 dakika çıkamadı ama der maç sonucu 5-0 olarak yazar.

olay 5 yemek degil aslinda bir kupa finalinde
Bir derbi macinda 6 forvet alip orta sahada bir tek yunusu birakip 10 kisi kalmasina ragmen hucum etmeye calisip 5 yedirmesi

Bu egodur bu iki sene ben basarili oldum buyuk hocayim havalaridir

Mac olmus 2-0 10 kisi kalmissin vakit gecir bitir oyle kim ne diyecek ego her canlinin dusmanidir

Sorun savunmada değil hücumda ve takımın dinamizm eksikliğinde. 10 kişi fbye karşı pozisyonumuz golümüz yok hala defans diye yırtınıyoruz. Bjkden 5 yedik golümüz ve pozisyonumuz yok. Young Boys ezip geçti atağımız yok. Geçen sene ligin en iyi savunma istatistiklerine sahibiz. Hücumda üretkenlik, dinamizm, rakibi caydırma sorunlarımız var. Icardi, Mertens, Ziyech bu maçlarda adım bile atamadılar sahadan silindiler. Osimhen transferine bu nedenle çok sevindim. Adam eksilten, atletik, rakibi geride bekletecek tehlikeli bir kanat oyuncusuna ihtiyacımız var. Jelert, Jakobs, Barış ve yeni atletik kanat transferiyle dinamizm eksikliğimiz azalacaktır.

Gerçekten Rabiot hala düşünüyor muyuz acaba. Olabilir yani, Avrupa listesinde olmasa dahi çok güç katar bize. Ama işte istiyor muyuz biz? O yönde haberler çıktı mı?
Avrupa'da oynayacak olsa yine ucundan okeydi çoğu kişi maliyetine. Avrupa yokken o kadar maaş zaten vermeyiz. Vereni de bulamaz Avrupa'da artık. 3'e 4'e fitse yarın gelsin başlasın.

Önerin nedir renktaşım şu andaki kadromuz ile

Önerim aşağıdaki gibi renktaş önceki sayfalara yazmıştım.

Muslera

Jelert---Sanchez---Abdülkerim---Jakobs

Barış---Torreira---Sara---Yunus(Transfer acil buraya)

-----------------Icardi------------------
----------------Osimhen-----------------

Stopere formsuz olsada Abdülkerim'i yazdım. Nelsson'da formda değil ayrıca ayaksız. Rakip takımlar artık tamamen çözdü Nelsson'a bilerek baskı yapmıyorlar kaleci ve diğer oyuncuları Nelsson'la oyun başlatmaya itiyorlar. Nelsson varken topla çıkmada çok sorun yaşıyoruz. Icardi Osimhen'in arkasında denenmeli. Geriye çıkınca iyi paslar atıp fırsatlar yaratıyor ayrıca rakip savunmayı üzerine çekecektir. Rakip stoperlerin içinde kalınca çok siniyor. Osimhen en uçta rakip stoperleri halleder. Savunma hattı ileride kurulup takım boyu kısaltılmalı. Rakip sahada uzun süre kalınarak rakip ataklar başlamadan bitirilmeli.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt