Transfer Nöbeti #16 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hızlı koşan herhangi bir adam elek eder zaten bu genişliği.Hocayım diye geziyor birde:D elinde ahmet mehmet olsa her maç 5 yedirir.
YB bizden ilk maç 6 km fazla koştu. Çıktı bunlara karşı 4-4-2 ile başladı oyuna. Yahu zaten koşmuyorsun, neye göre 4-4-2 çıkıyorsun. Bir de maçtan önce maç 90 dakika, sabırlı olmalıyız demez mi.

Şu lafları ettikten sonra rabiot gelse 40 milyon verdiriyordu, kovun kardeşim yoksa sezon mezon kalmayacak gidecek

Bizim bu milli arada yapmamız gereken tek transfer teknik direktör olmalıydı.

Fransa’dan yeni bi onurları modeli adam bulup kiralasalar iş görür.nedir bu isimli oyuncu işin fırsat kovalama işi anlamış değilim

Şimdi üniversitede bize öğretilen şeylerin başında teorik veri pratiğe çoğunlukla uymaz, o yüzden problemi çözmek için bazı varsayımlarda bulunmak lazım.
1- Yönetim istifa etmeyecek
2- Okan istifa etmeyecek
3- Okan hatalarından ders çıkarmayacak
4- Yüzsüzce transfer çalışmaları devam ediyor diyecekler

Bunların ışığında, (yapamayacaklarını biliyorum da) yüksek profil yerine Mckennie, ya da Chelsea'den 2 tane (biri merkez biri kanat) kiralık çocuk alsak lig için belki idare eder. Benim avrupadan zaten umudum yok. Ligi kazanabilirsek denklemden Okan'ı çıkarıp Şampiyonlar ligine direkt katılabiliriz.

Bu sene başını anlatmaya gerek yok geçen seneden beri olumsuz bir takım sinyaller vardı bu açıdan bakarsak 3'lü ye dönüş işi sistemsel açıdan zor gibi gözükse bile en olumlusu olabilir hatta bu yüzden orta saha transferi istenildiği söyleniyorsa yanlışların içinden bir şekilde en son doğruyu bulmuş oluruz.

Fener maçı 10 kişiye karşı mağlup olduk.
Karagümrük maçında toplasan 3 pozisyon yok 3 gol attık.
Adana deplasmanı Muslera 4 tane karşı karşıya top çıkardı.
Alanyaspor maçı Nelsson 2 kez çok kritik müdahale etmese 1-0 geri düşüyorduk.
Kasımpaşa maçı söylemeye gerek yok.
Hatayspor maçı ilk 10 dakika harici hiçbir şey yapmadık.

Bu liste uzar gider ama okuyanıda sıkmamak lazım.

çok doğru daha fazla topa sahip olmalıyız,ben her zaman bu oyun taraftarıyım büyük takım maçların %90ında topa sahip olur bence,bizim şuanki oyunda oyuncular ölüyor resmen bi o kaleye bi bu kaleye,anadolu takımlarıyla nerdeyse eşit sayıda 3.bölgeye gideceksek ohooo

Olur da Hoca 352 oynatmaz;l ise, yahut İcardi dönene kadar tek ST + Kanatlar oynarsak:
Yunus mu Ziyech mi :D

... unutmayalım Icardi 1,5-2 Ay yok. Yani ilk maçlar OSİMHEN tek ST oynar 4231'de ...
Yunus

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt