Transfer Nöbeti #16 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sürekli skorlar geldiği için kimse ağzını açmadı ama oyun hep böyleydi

Ümraniye bile içimizden geçmişti, bu zamana kadar mertensin,keremin, icardinin falan şapkadan tavşan çıkarması olmasa 2 sezon boyunca nah şampiyon olurduk

Bizim maçları izlerken hep kaktüs üstünde oturuyor gibi oluyorum, acılı ve stresli maç izlemekten yoruldum

Dün zaha için yakmıştık🚬🚬 yine yakalım. Bir görüntü vardı. Batsuayi gol atınca yb maçında çok sevindiği adam harbi galatasarayli dedim. Ahhh okan ahh. Sen gel taktik falan bir şey bilme anca oyuncu bitir. Sen de biteceksin okan. Bu adamın ahı tutar
Sadece Zaha degil, Tete’yi de yedi hoca.

Hocanin altinda yükselis yapan 1 topcu yok.

Şu lafları ettikten sonra rabiot gelse 40 milyon verdiriyordu, kovun kardeşim yoksa sezon mezon kalmayacak gidecek

Dinledikçe sinirlerim zıplıyor. Sen kimsin ya taraftara real madridi m.citiyi tutmanız lazım diyorsun.
Bu adamlar aptal mı da 5 merkez orta sahasıyla oynuyorlar ve bu adamlar dünyanın en iyileri.

Buna orada senin avrupa gibi bir hayalin yok o zaman diyemeyen bir basın da kendini sorgulasın.

Ligin en iyi savunma istatistiklerine sahip ve en az gol yiyen takımı olarak sezonu tamamladık. Hepsini Muslera mı tuttu ?
Ligin en az gol yiyen takımı tabi ki Muslera sayesinde oldu tutulmayacak en az 10 tane top tutmuştur rakiplerin kaçırdıklarını söylemeye bile gerek yok.

Adana maçında 4 tane karşı karşıyayı yese +4 gol Samsun maçında yine 2 tane net gol çıkardı, Kasımpaşa maçında bomboş pozisyonlar kaçırdılar hepsini eklesem dağ olur

İstatistik mini etek diye boşa demiyorlar.

Ligin en az gol yiyen takımı tabi ki Muslera sayesinde oldu tutulmayacak en az 10 tane top tutmuştur rakiplerin kaçırdıklarını söylemeye bile gerek yok.

Adana maçında 4 tane karşı karşıyayı yese +4 gol Kasımpaşa maçında bomboş pozisyonlar kaçırdılar hepsini eklesem dağ olur.

İstatistik mini etek diye boşa demiyorlar.

Biz bu haldeysek eğer diğer rakiplerin ölüp bitmesi lazım.

Ben daha satılan oyuncudan gelen parayı güzel kullandığımız bir dönem hatırlamıyorum

O yüzden verimli oyuncunun satılmasına karşıyım kerem barış bunlar yerine koyamacağımız gelen parayı da çöp edeceğimiz adamlar.

Profesyonel sportif direktör şart Okan hoca kendini yakıyor

Dinledikçe sinirlerim zıplıyor. Sen kimsin ya taraftara real madridi m.citiyi tutmanız lazım diyorsun.
Bu adamlar aptal mı da 5 merkez orta sahasıyla oynuyorlar ve bu adamlar dünyanın en iyileri.

Buna orada senin avrupa gibi bir hayalin yok o zaman diyemeyen bir basın da kendini sorgulasın.

Basınla arası çok iyi, laf etmiyorlar.

Ligin en iyi savunma istatistiklerine sahip ve en az gol yiyen takımı olarak sezonu tamamladık. Hepsini Muslera mı tuttu ?
Şu leş Türkiye ligini neden kıyaslıyorsunuz anlamıyorum. İsviçre lig sonuncusu seni 2 maçta da ezmiş, üstüne konuşuyorsunuz yahu. Ki ligde bile bile bu leş takımlar futbol olarak çoğu zaman Okanın oynattığı futboldan iyi oynuyorlardı. 10 kişi feneri yenip şampiyonluk ilan edemedi, prag, Kopenhag, molde maçları ortada. Rezil bir hoca.

NE2213 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yav kovulacak zaten ama gelen hocaya yazık, adam belki 433 4231 oynatacak, hayır sezonu yedi sistemi tutmazsa

Ben daha satılan oyuncudan gelen parayı güzel kullandığımız bir dönem hatırlamıyorum

O yüzden verimli oyuncunun satılmasına karşıyım kerem barış bunlar yerine koyamacağımız gelen parayı da çöp edeceğimiz adamlar.

Profesyonel sportif direktör şart Okan hoca kendini yakıyor
Ozan Kabak - Marcao Luyindama

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt