Transfer Nöbeti #16 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sürekli skorlar geldiği için kimse ağzını açmadı ama oyun hep böyleydi

Ümraniye bile içimizden geçmişti, bu zamana kadar mertensin,keremin, icardinin falan şapkadan tavşan çıkarması olmasa 2 sezon boyunca nah şampiyon olurduk

Bizim maçları izlerken hep kaktüs üstünde oturuyor gibi oluyorum, acılı ve stresli maç izlemekten yoruldum
Öyle zaten 22/23 insanlarda bu yüzden farklı tat bıraktı en azından defansif açıdan rakiplere daha az fırsat veriyorduk daha doğru oynuyorduk, Boey-Rashica sağ tarafı domine ediyor eksik olan sol bölge bile sırıtmaz hale geliyordu.

İşleyen parçalara çomak sokmaya başladığımız an bu sistem kaldırmaz hale geldi Ziyech, Zaha, Tete yetenekli oyuncular başka takımda uçabilirler ama bizde bu yapıda olmaları mümkün dahi değildi.

Mesela bu dediğim yanlış anlaşılmasın ama Mertens'in fiziksel olarak güç gerektiren hiçbir maçta varlık dahi göstermemesi hocanın ısrarla oynatmasıda eksi yazar.

Katılıyorum, Emirhan ayarında bi yabancı almaya kalk 10 milyondan başlar. Ama onu görcek göz nerdeeeee
Hep hazır isimli adam istiyor yav, bi tane de alıp geliştirdiği adam yok. dün uğur doğru söylüyordu. Millet 4-5 m euroya ne topçular alıyor, bunlar 10 bonservis 3.5 m euro maaş aşağısına transfer olarak bakmıyor.

Ümraniye bile içimizden geçmişti, bu zamana kadar mertensin,keremin, icardinin falan şapkadan tavşan çıkarması olmasa 2 sezon boyunca nah şampiyon olurduk

Bizim maçları izlerken hep kaktüs üstünde oturuyor gibi oluyorum, acılı ve stresli maç izlemekten yoruldum
Hele Gomis Gomis! İlk 4 haftada gol atan tek oyumcumuz muydu ne?!

Ben daha satılan oyuncudan gelen parayı güzel kullandığımız bir dönem hatırlamıyorum

O yüzden verimli oyuncunun satılmasına karşıyım kerem barış bunlar yerine koyamacağımız gelen parayı da çöp edeceğimiz adamlar.

Profesyonel sportif direktör şart Okan hoca kendini yakıyor
eski futbolculardan yabancılardan yakışır aday çok sneijder,drogba veya kewell olabilir mesela

Alnımız her zaman ak.

3 Mar 2024

Hadi oradan sekti
19 May 2024

bunak santos müstehak diye saçmalıyorlardı. Sonuç: taraftar dahil kıçımızdan ter akarak kazanılan lig, kupada 5 yemek, ş.liginde gerçek anlamda içimizden geçilmesi, son olarak da takımın yarısının olmaması.

Şu leş Türkiye ligini neden kıyaslıyorsunuz anlamıyorum. İsviçre lig sonuncusu seni 2 maçta da ezmiş, üstüne konuşuyorsunuz yahu. Ki ligde bile bile bu leş takımlar futbol olarak çoğu zaman Okanın oynattığı futboldan iyi oynuyorlardı. 10 kişi feneri yenip şampiyonluk ilan edemedi, prag, Kopenhag, molde maçları ortada. Rezil bir hoca.

NE2213 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Benim eleştirim savunma diye boşuna yırtınılması. Sorun hücumda ve dinamizm eksikliğinde.

Hep hazır isimli adam istiyor yav, bi tane de alıp geliştirdiği adam yok. dün uğur doğru söylüyordu. Millet 4-5 m euroya ne topçular alıyor, bunlar 10 bonservis 3.5 m euro maaş aşağısına transfer olarak bakmıyor.
Yüzüne bakmadığı Ross, şamp liginde. 1-2 milyon opsiyonu var.

Benim çalıştığım iş yerinde bu kadar adamdan performans alamasam elemanı değiştirmezler beni değiştirirler. Okan’ın değişmesi lazım.

İlk sezon ki şampiyonlukta ilk haftalar gomis olmasa harbi şampiyonluk falan hayaldi, muhtemelen okan da kovulmuştu. Alameti hep kendinden sanıyor ama şu ana kadar topçular sayısız kere kurtardı adamı
Az önce baktım 4. Hafta Antep’i 2-1 yenmişiz gol gomis ve son dakıka kitsou kendine kalesine

Yüzüne bakmadığı Ross, şamp liginde. 1-2 milyon opsiyonu var.
Ali turap var gidiyor alinin çok maç yapmış hazır olanını bulup aldırıyor. Ali potansiyel olarak jelertten daha çok şeyler vaadeden bi çocuk

Bi insan sürekli hazır ister mi harbi sıktı bu durum. Metehanı eli mahkum olduğu için oynattı

Gökdeniz gibi potansiyelli çocuk var hazırlık maçlarında 80de falan alıyordu. 5 yemişiz duseldorftan 90da çocuğa kızıyor

Yusuf demir mesela hiç denemedi, çocuk hazırlık maçlarında gayet iyiydi bu sene, hiç şans bulamadı. Böyle şeyler kime yapılsa şevki kırılır, daha oynayası da gelmez

Yav kovulacak zaten ama gelen hocaya yazık, adam belki 433 4231 oynatacak, hayır sezonu yedi sistemi tutmazsa
Keşke oyuncuların alayı kalsaydı da maaşlarını da verseydik.
Mal gibi hem maaşını ödüyoruz hem adamlardan mahrum kalıyoruz.
Kalsalardı en azında olası kovulma durumunda en azından toplanabilir bir takım olurdu, takımda sol kanat yok bildiğin bu kadar komik bir konu olamaz.

Bu sezon genel anlamda simdilik basarisiz olundu diye gecmisi de basarisiz saymaktan vaz gecelim

Bu takim 2 sene sampiyon oldu ve özelikle 1.5 sene genel anlamda cok basariliydi

Subat 2024 ten bu yana inisli cikisli bir durum var kabul ve bu sezon tamamen basarisizliga dogru gitti bu durum

Deschamps’ın açıklamaları önemli. Zira rabiotla baba/oğul gibiler. Muhtemelen bu açıklamalar üstüne maksimum 2-3 gün sonra bir yere imza atmış olarak görürüz rabiot’u..

okana benimde güvenim kırıldı ama 1 yıl sabretmek lazım. geçen yıl şampiyonlukta aslan payı kendisinin.

ayrıca takımın papazlarıyla arası iyi, ligde 3/3 gidiyor, sezon sonu bakılır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt