Transfer Nöbeti #16 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Burhan Can ne sıktı yalnız be dün gece. 36 milyon vermişmiş Barça. Bunu demeden 10 dakika önce de çıkıp son dakika olumlu mesaj geldi dedi izleyici arttırmak için.

Şu adamın linçlenmiyor oluşu beni hayrete düşürüyor. Sami Yen Haber çıkıyor özür diliyor, bjkli Ertan bile özür diliyor. Bu adamdaki yüzsüzlük bambaşka seviye.

Ya iki seçenek sundum niye kendi seçeneğini sunuyorsun

Ben gidiyorum
Bana maske takar misin
michael-scott-1024x683.webp

Bireysel performlarla çekirge gibi sekti sürekli okan ama en sonunda patladı ve patlamalara doyamamaya başladı. Bu yolun sonu okanın beddualarla yaka paça kovulmasıdır
ligde bile aldığımız galibiyetlerin çoğu tek farklıydı,hadi boşver skoru,maçların %90ında doğru dürüst hücum organizasyonları göremedik,pendiksporu bakambunun tamamladığı top ve ziyechin uzaktan attığı golle yendik,ilk yarı pozisyonumuz yoktu,yeniden ilk yarıyı izlesek uykumuz gelir,yahu biz evimizde ümraniyeden ilk yarı 4 yiyorduk 2 yedik,muslera kurtardı, sonra penaltı ve icardinin kavisli kafa golü ile yendik ptt 1.ligden yeni çıkmış takımı,geraldo sağ tarafı otoban yapmıştı, bu kadro bunu mu hakediyor yahu

Hocanın gitmesini istiyorum önce bunu söyleyeyim baştan.

Yaw hangi tr takımı tüm sezon boyunca vura vura harika top oynayarak şampiyon olmuş da bizim geçmişteki şampiyonluklarimiza tesadüf şans eseri falan diyebiliyorlar.

Benim şampiyonluklar tesadüftür diye bir beyanim olmadı :) ( emoji biraz sinir bozabilir)

Serhan Türk, Nevzat Dindar, BCT, Savaş Çorlu, Ali Naci Küçük vb. muhabirler yönetim deklarasyonu yapıyorlar. Osimhen'i bile yabancı gazeteci duyurdu. Bunlar biliyorduk sustuk dediler.

Son iki gün çok hareketli geçecek dediler sonra lafı transfer beklemiyoruma çevirdiler!

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Lig uefadan değerli, ucunda direk şampiyonlar ligi var. Transfer şart. 1 yabanci hakkımız var. Orta saha almak lazim, yönetime yangın yapmak lazım.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şu YB sun son beki sezon öncesi bize önerilmiş, bizimkiler beğenmemiş, sebep ucuz ya beğenmezler

Dursunun kendisini sıyırmak için sıradaki hamlesinin Fatih terim olacağını herkes biliyor.

Tabi Fatih hoca kabul eder mi ne şartlarda gelir orası muamma. Yönetimin yarısı istemez onu.
Fatih hoca bu kadroya bos kagida imza atar. Gelmesin ama. Torun baksin artik. Herseyi tadinda birakmak gerek.

çok doğru daha fazla topa sahip olmalıyız,ben her zaman bu oyun taraftarıyım büyük takım maçların %90ında topa sahip olur bence,bizim şuanki oyunda oyuncular ölüyor resmen bi o kaleye bi bu kaleye,anadolu takımlarıyla nerdeyse eşit sayıda 3.bölgeye gideceksek ohooo

Bunu yapacak beklerimiz yokki topla cikacaksan beklerin kanada acilacak ayagi duzgun bekin olacak yoksa rakip zaten toreiraya bastimi gecmis olsun uzundan baska sansin kalmiyor yada sanchez olacakta topla cikacak

Mariano gibi bekin olacak ki seni cikarsin

2 tane kanat oyuncusunu gonderten futbol profesörü Okan hocama kanat konusu sorulunca vereceği bahaneyi merakla bekliyoruz
kamera kapali olsa of the record konussa
Oliviera geldi beni niye oynatmiyorsun dedi
Onu sildim klube 6 milyon soktum
Sonra zaha super oynarken kestim keremi koydum oyuncu geldi beni neden oynatmiyorsun dedi onuda kovdum klube tonla soktum
En son macta efe akman denen torpilliyi oyuna aldim ziyechi almadim o tabi gelip soramadi gitmek istedi keremede yonetim mobing yapti

Gitde para lazim adam alalim
Tum gercekler bunlar iste

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt