Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 76.479
- 66.578
- 5.003
Defanstaki paslardan biri kısa kalsa golü yediler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bu maçın ilk 30 dakikasıydı galibaÖnde oynadığımız için bu tür pozisyonları çok veriyoruz oyuncular koşturmaktan bitap düşüyor kendi işini yapamıyor işte
Rahatladım yav. Kaç gündür burada felaket tellelları dolaşıyor.Bu takımda ne olursa olsun bana göre dünyanın en iyi 10. Santraforu ve en iyi 3. Santraforu var.
Ayrıca Muslera, Sanchez, Nelsson, Jakops, Sara, Torreira, Mertens, Barış Alper…
Galatasaray bu sene ligin cenazesini kaldırır dert etmeyin.
Öyle deme reis cullaniyorlar üstüne sonraHayır Sara topa müdahale etmek için yerlere kayıp ardından gökyüzüne bakarak "vuaaaaaaaaaaaav" diye haykırmadığı için yeterince yaptığı şeyi gözüne sokamadı taraftarın. Bu yüzden Sara kötü bir oyuncu.
Edit: Çok önemli soru, tüm bu pozisyon yaşanırken TORREIRA nerede?
Toreria ile gıçık kaptığım tek konu adam her maçta 2-3 kez yerde yatıyor sanki sakatmış gibi. Sonra kaldığı yerden devam. Bu hareketler bana pek inandırıcı gelmiyor. Adam Türk taraftarı çözmüş.Hayır Sara topa müdahale etmek için yerlere kayıp ardından gökyüzüne bakarak "vuaaaaaaaaaaaav" diye haykırmadığı için yeterince yaptığı şeyi gözüne sokamadı taraftarın. Bu yüzden Sara kötü bir oyuncu.
Rahatladım yav. Kaç gündür burada felaket tellelları dolaşıyor.
Öyle deme reis cullaniyorlar üstüne sonra
Var umudun kaldıysaDuyum var mı ?![]()
Bu yazdıkların bizim forvet hattı hariç hemen hemen her bölge için geçerli. Kimin güvenebileceğin alternatifi var?Yahu Beşiktaş'ta İmmobile bi sakatlansa forveti yok. Bu ligin ağırlığını yükünü 18 yaşında çocuk mu kaldıracak? Messi mi Suarez mi bu çocuk?
Veya Rafa Silva? Ben size söylüyorum, Lincoln'ün başına gelenler bunun da başına gelecek. Muhtemelen 3-4 haftaya sakatlanır 1 ay oynayamaz. Sonra da geri dönüşü sıkıntılı olur. Kim oynayacak Silva yerine? Bu adamın bu sezonun %80'inde oynaması mucize olur diyeyim. Türkiye Ligi bi Seri A kalitesinde savunmaya sahip değil ama kasaplıkta yaraşır. Seri A'da niye böyle oyuncuları pek transfer etmezler çünkü ligin 3. haftasında ayağını eline verip gönderirler. Beşiktaş bi gazla gidiyor şimdilik. Ligin 2. yarısı çökerler.
Fener'den zaten bi Skibbe olmaz.
Adam yerde yatmalarının sebebini zaten kendisi açıkladı röportajında. 2 yıldır doğru düzgün dinlendiremediğimiz gibi üstüne Okan hoca da sağ olsun adamı her yere ışınlamamız gerekiyor. Bu sene de zaten mental olarak en kötü başladığı sezonu oluyor.Toreria ile gıçık kaptığım tek konu adam her maçta 2-3 kez yerde yatıyor sanki sakatmış gibi. Sonra kaldığı yerden devam. Bu hareketler bana pek inandırıcı gelmiyor. Adam Türk taraftarı çözmüş.
Florida zaten USA'deSabah da usa da altyapı diye twit vardı
Bu arada arada İspanyolca seslerde geliyor
Bizim olmadığı net de gerisini bilemem![]()