Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bizimkilerin ne olursa olsun bir tane sol kanat indirmesi lazim. Avrupa Ligi gitti diye aglarsak cok zaman kaybederiz, her ne kadar aci olsa da bizim icin en onemli hedef lig sampiyonlugu. Sampiyon oldugumuz takdirde 5. yildiz + direk sampiyonlar ligi biletini aliyoruz. O yuzden alacagimiz oyuncunun ligde oynamasi ve gerekirse lig asamasindan sonra Avrupa Ligi'ne yazilmasina okeyim. Bizimkiler de bir sekilde bu tirt AL'de bir ust tura ciksin bir zahmet.
Ulan tecrübeli üye oldum turuncu çubuk var altımda bu ne ya, mis gibi parçalı üye'ydim asil parçalı formamızı taşıyordum bu ne abi İBB spora mı transfer oldum turuncu
Renkdaş ile tüm oyuncuların olması şart değil ilk basamak olarak hocanın aklındaki şeyleri X Y Z fark etmeden sahada bi görüp ölçüp biçip tartması icap eder.
Yalnız eldeki oyuncu grubu tam Fatih hocamın verim alacağı cinsten. Yusuf özellikle parlarsa Fatih hoca sayesinde olur. Hoca gitsin diye demiyorum öylesine bir yorumum.
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin !
Forumdan daha fazla yararlanmak ve bize destek olmak için buradan kayıt olunuz
Hello Welcome to GSCimbom! Register here to benefit more from the forum
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.