Transfer Nöbeti #16 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yine aklıma geldi sinirlendim. Okan Jakobs diye bir herife 10 milyon +2,5 maaş soktu. Büyük hain

Bıyığını sevdiğimde transfer dönemi başında AWB için beke çift hane harcamayı düşünmüyoruz falan diyordu. Ah ah. Adamlar beton döktü Erden’in kurduğu yapıya
sadece" okan" dersen hak yersin.

bir transferin maddi koşullarını sadece ve sadece yönetim belirler. son sözü de başkan söyler. ne yaptı yani okan buruk "illa bana 10 m bons + 2.5 m maaşa jakobs'u alın" diye yerlerde mi yuvarlandı? :d

gs'ın çıkarlarını birinci plana koyan bir başkan ve başkanın oluşturduğu akıllı bir yönetim, bu maliyetlere veto ederdi bu transferi. ne yapacaktı okan buruk, istifa mı edecekti jakobs alınmadı diye?

bu tabi okan buruk'un jakobs'u çılgınlar gibi istediği senaryo.

ben okan buruk'un jakobs'u istediğini bile zannetmiyorum. menajerin biri komiteye önermiştir. izlemiştir o da, ok demiştir.

Son düzenleme:
Şikeciler sattıkları oyunculardan gelen paralarla transfer yapıyorlar bizimse paralar çalınıyor birileri tarafından yeniyor hesap verende yok soranda yok

takımın mevcut havasının yegane sorumlusu belirli yüzdelerde paylaşımlı olarak başkan+yönetim+hocadır. ama üst perdede patron olduğu için, en büyük sorumluluk başkandadır.

olmsuz bir argumanda, sorumlunun kim olduğunu karıştırıyorsunuz sürekli. aksini yazınca da "hoca savunucusu" ya da "yönetim savunucusu" ilan ediyorsunuz.

bir örnek vereyim:

zaha sürecinde baş sorumlu, kesinlikle okan hocadır mesela.

ama jakobs'un o maliyetlerle transfer edilmesinde baş sorumlu kesinlikle yönetimdir.

böyle böyle her olumsuz argumanın gerçek sorumlusunu tespit ederek kızın. her şeyin yegane sorumlusu hoca değildir. aynı şekilde yönetim de değildir.

ama hiyerarşik olarak bakarsak, tüm parametrelerin başında dursun özbek olduğu için, patron olduğu için, dolaylı ya da direkt, esas sorumlu DURSUN ÖZBEK'tir.

Yine aklıma geldi sinirlendim. Okan Jakobs diye bir herife 10 milyon +2,5 maaş soktu. Büyük hain

Bıyığını sevdiğimde transfer dönemi başında AWB için beke çift hane harcamayı düşünmüyoruz falan diyordu. Ah ah. Adamlar beton döktü Erden’in kurduğu yapıya
Kabul etse 3 aydır antreman yapmayan rabiot'a 30 veriyorduk. Batırmak istesen bu tarz hamleler yaparsın kulübe.

sadece" okan" dersen hak yersin.

bir transferin maddi koşullarını sadece ve sadece yönetim belirler. son sözü de başkan söyler. ne yaptı yani okan buruk "illa bana 10 m bons + 2.5 m maaşa jakobs'u alın" diye yerlerde mi yuvarlandı? :d

gs'ın çıkarlarını birinci plana koyan bir başkan ve başkanın oluşturduğu akıllı bir yönetim, bu maliyetlere veto ederdi bu transferi. ne yapacaktı okan buruk, istifa mı edecekti jakobs alınmadı diye?

bu tabi okan buruk'un jakobs'u çılgınlar gibi istediği senaryo.

ben okan buruk'un jakobs'u istediğini bile zannetmiyorum. menajerin biri komiteye önermiştir. izlemiştir o da, ok demiştir.
Katılmıyorum. Yangın olurken takımım hazır diyip, Köhn’ü göndermek istemediği belirtip sezon açıldıktan sonra bedava kiralanmasına sebep olup, taraftarı azarlayıp, akıl verip Young Boys ve jk’ddn 5 yiyip, oyuncularını öne atıp sorumluluk almayan adam tek sorumludur

Kabul etse 3 aydır antreman yapmayan rabiot'a 30 veriyorduk. Batırmak istesen bu tarz hamleler yaparsın kulübe.
Böyle bir teklif yok..Böyle bir para verme durumları olsa çok rahat bir orta saha oyuncusu zaten bulurlardi...Bakın biz en büyüklerle uğraştığımız için alamıyoruz yoksa aliriz biliyorsunuz algısı sadece.. Olsa dış basında 1 tane haber çıkardı zaten..

Kaya Temel: "Galatasaray %50 ihtimalle 2 transfer daha yapabilir. Kanat ve orta saha transferinde fırsata göre hareket edecek..."
Birdaha osimhen gibi fırsat transferi gelmez. Demekki bunların bir planı görüşmesi yok, son gün birşeyler çıkar diye bekleyecekler, nah çıkar bir daha.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Katılmıyorum. Yangın olurken takımım hazır diyip, Köhn’ü göndermek istemediği belirtip sezon açıldıktan sonra bedava kiralanmasına sebep olup, taraftarı azarlayıp, akıl verip Young Boys ve jk’ddn 5 yiyip, oyuncularını öne atıp sorumluluk almayan adam tek sorumludur
yahu bu saydıkların olmadı demedim ki?

bunlar ile ilgili tabiki sorumlu hocadır.

bak şöyle düşün. gs bir şirket değil mi, okan buruk da bir çalışan. patron da dursun özbek. müdürleri var (venk ergün, hatipoğlu falan).

bir fabrikada çalışan bir mühendis sürekli hata yapıp şirketini zarara uğratırsa ne olur? kovulur.

okan buruk bu kulübün sahibi mi? değil.

onu kovmayan kim?

işte esas sorumlu o.

çünkü gs o'nun umurunda değil.

Okan'ın hayali Solbakken'in Norveç Milli Takım'ı bence yav :D Sörloth'u kanatta oynattı verim alamadı oyunculardan :D

En azından Fransa 11 topçusu. Avrupa’ya yetiştirsen takımın kadro kalitesi anlamında CL’den de takım gelmediği ve kuramızda düşünüldüğünde Final oynaması gereken bir kadro kurmuş olurduk kâğıt üstünde. 1 yıl faydalanacağımız Osimhen’e 10 öderken sıkıntı yok, Rabiot’a niye var anlamadım. Yeterki çöpe atmayalım parayı. Jakobs Monako tarafından gönderilmek istenen topçu. Muhtemelen gece hayatı nedeniyle Avrupa takımlarına maaşını biz ödemezsek gönderemeyeceğimiz adam+bek. Her açıdan negatif transfer

takımın mevcut havasının yegane sorumlusu belirli yüzdelerde paylaşımlı olarak başkan+yönetim+hocadır. ama üst perdede patron olduğu için başkandadır.

ama olmsuz bir argumanda, sorumlunun kim olduğunu karıştırıyorsunuz sürekli. aksini yazınca da "hoca savunucusu" ya da "yönetim savunucusu" ilan ediyorsunuz.

bir örnek vereyim:

zaha sürecinde baş sorumlu, kesinlikle okan hocadır mesela.

ama jakobs'un o maliyetlerle transfer edilmesinde baş sorumlu kesinlikle yönetimdir.

böyle böyle her olumsuz argumanın gerçek sorumlusunu tespit ederek kızın. her şeyin yegane sorumlusu hoca değildir. aynı şekilde yönetim de değildir.

ama hiyerarşik olarak bakarsak, tüm parametrelerin başında dursun özbek olduğu için, patron olduğu için, dolaylı ya da direkt, esas sorumlu DURSUN ÖZBEK'tir.
bu dediğine katılıyorum

ama @Hasan Çam 'a da hak veriyorum , neden?

Oğuz Aydın trasnfer sürecinde anlatılan - hocanında kendisi dillendirdiği - başkan "Hocam , oğuz aydına bu kadar para istiyorlar, verelim mi istiyor musun ?" diyaloğunda Okan hoca diyor ki "yok , elimizde zaten fazla oyuncu var , rotasyonda zaten zorlanırız oynatmakta" şeklinde istemiyor .

yanlış hatırlamıyorsam rodopların röportajıydı o maç sonu diyaloğu değilde.

ne zaman trasnfer özelinde yönetim tarafında durdu - orda tabii ki maliyet kısmı olmasada genel süreçte sorumluluğa ortak etti kendini.

o yüzden hocayada alınanlarda / verilen paralarda ufak bir pay biçiyorum. Doue olmadı - niye - menajeri ek 1M istekleri oldu ... jelert 9+2 verdik - sanki tam istenilen adam değil gibi duruyor mesela. Köhn saldık - adam ayağının tozuyla dip çizgiden oyun oynayıp asist yaptı - Osimhenle beraber şimdi kanatbekli hesaplar yapıyoruz . denenebilirdi - en kötü rotasyonda tutulmalıydı.

Sergio mesela - neden 5.8 geçen gün bağlandı - Olypiakosla bizim bir diyaloğumuz yok orda trasnfer üzerinden. o gitti yerine kimse gelmedi (feshettiysek biri gelmeliydi) - yoksa yarında bugünde yapardın o işi - sonuçta parasıyla.

Transfer konusunda maliyet pazarlık kısmı yönetim ama muhakkak en sonda hocaya bi danışılıyordur. Örneğin Rabiota total 30 M bağlanacak paket yazıldı çizildi - bu OKan hocanın süzgecinden geçmemesi mümkün değil bence - belki derki "yok abi scoutların verdiği 2 ismi biz 15 lere bitirelim , bu kadar derine inmeyelim" diyebilir bence bir TD trasnferde.

Böyle bir teklif yok..Böyle bir para verme durumları olsa çok rahat bir orta saha oyuncusu zaten bulurlardi...Bakın biz en büyüklerle uğraştığımız için alamıyoruz yoksa aliriz biliyorsunuz algısı sadece.. Olsa dış basında 1 tane haber çıkardı zaten..
Dis basinda teklif yaptığımız çıktı ama son gün için çıkmadı.

Şu kadro benim bayağı aklıma yattı ya. Barış ve Jakobs ikilisinin sürekli bindirdiği, Sara 'nın derin oyun kurucu rolde olduğu, Torreira 'nın tamamen ön alan baskısı için kullanıldığı Abdülkerim ve Davinson 'un daha çok iç koridordan oyuna katıldığı oyun sanırım Okan Hoca'nın kafasındaki Inzaghi'nin Inter'ine en çok benzeyen oyun planı olur gibi

ry08361n.jpg

Hala transfer yapma şansımız varsa 1 Orta Saha ve 1 Kanat Bek eklemesi de gerekiyor tabii ki bu takıma hali hazırda

bu takım 2 eklemeyle makineye dönüşebilir.

demirbay yerine tercihen gedson benzeri topla kat edebilen tempolu dinamik bir os ya da alan kaplayan fernando vb.
abdulk yerine jakobs, sol kbye orta kesebilen tempolu bek.

top bizdeyken jakobs ve sanchezi os çizgisine kadar bastıracaksın, nelsson geriyi süpürecek. duran toplar ve oyun kurulumu komple sara'da.
icardi/mertens osimhen'in biraz daha gerisinde oynayıp bağlantı yapacak ve tamamlayıcı olacak.

en önemlisi os'ye fiziken fark yaratacak bi herif şart. sonra planlamanı yaparsın, çevir çevir oyna.

Way be herif şambrele dönmüş

bu dediğine katılıyorum

ama @Hasan Çam 'a da hak veriyorum , neden?

Oğuz Aydın trasnfer sürecinde anlatılan - hocanında kendisi dillendirdiği - başkan "Hocam , oğuz aydına bu kadar para istiyorlar, verelim mi istiyor musun ?" diyaloğunda Okan hoca diyor ki "yok , elimizde zaten fazla oyuncu var , rotasyonda zaten zorlanırız oynatmakta" şeklinde istemiyor .

yanlış hatırlamıyorsam rodopların röportajıydı o maç sonu diyaloğu değilde.

ne zaman trasnfer özelinde yönetim tarafında durdu - orda tabii ki maliyet kısmı olmasada genel süreçte sorumluluğa ortak etti kendini.

o yüzden hocayada alınanlarda / verilen paralarda ufak bir pay biçiyorum. Doue olmadı - niye - menajeri ek 1M istekleri oldu ... jelert 9+2 verdik - sanki tam istenilen adam değil gibi duruyor mesela. Köhn saldık - adam ayağının tozuyla dip çizgiden oyun oynayıp asist yaptı - Osimhenle beraber şimdi kanatbekli hesaplar yapıyoruz . denenebilirdi - en kötü rotasyonda tutulmalıydı.

Sergio mesela - neden 5.8 geçen gün bağlandı - Olypiakosla bizim bir diyaloğumuz yok orda trasnfer üzerinden. o gitti yerine kimse gelmedi (feshettiysek biri gelmeliydi) - yoksa yarında bugünde yapardın o işi - sonuçta parasıyla.

Transfer konusunda maliyet pazarlık kısmı yönetim ama muhakkak en sonda hocaya bi danışılıyordur. Örneğin Rabiota total 30 M bağlanacak paket yazıldı çizildi - bu OKan hocanın süzgecinden geçmemesi mümkün değil bence - belki derki "yok abi scoutların verdiği 2 ismi biz 15 lere bitirelim , bu kadar derine inmeyelim" diyebilir bence bir TD trasnferde.
yok zaten @Hasan Çam %100 haksız demedim. sadece "bana göre" eksikti argumanında. %100 hocayı suçlu bulmuştu. bence hoca+yönetim+başkan çeşitli oranlarda suçludur. bozuk olan bir gidişatı değiştirmenin de tek yetkini başkan olduğu için, dolaylı olarak en büyük suçlu başkandır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt