Transfer Nöbeti #16 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yahu bu saydıkların olmadı demedim ki?

bunlar ile ilgili tabiki sorumlu hocadır.

bak şöyle düşün. gs bir şirket değil mi, okan buruk da bir çalışan. patron da dursun özbek. müdürleri var (venk ergün, hatipoğlu falan).

bir fabrikada çalışan bir mühendis sürekli hata yapıp şirketini zarara uğratırsa ne olur? kovulur.

okan buruk bu kulübün sahibi mi? değil.

onu kovmayan kim?

işte esas sorumlu o.

çünkü gs o'nun umurunda değil.
Kulübün sahiplerinin bu kadar para harcama sebebi kaz gelecek yerden tavuk esirgememek, ona lafım yok. Onlarla ilgili farklı düşüncelerim var. Buna siper olan adam taraftara City - Madrid tutun dediği anda ise bitmiştir. Bu işte kaybeden sadece taraftar. Okan da alacak 3 milyonunu

bütün transferler hocaya bırakılamaz hiç bir kulüpte.. kulüpte futbolcudan anlayan başka birileri de olmalı..

bu takım 2 eklemeyle makineye dönüşebilir.

demirbay yerine tercihen gedson benzeri topla kat edebilen tempolu dinamik bir os ya da alan kaplayan fernando vb.
abdulk yerine jakobs, sol kbye orta kesebilen tempolu bek.

top bizdeyken jakobs ve sanchezi os çizgisine kadar bastıracaksın, nelsson geriyi süpürecek. duran toplar ve oyun kurulumu komple sara'da.
icardi/mertens osimhen'in biraz daha gerisinde oynayıp bağlantı yapacak ve tamamlayıcı olacak.

en önemlisi os'ye fiziken fark yaratacak bi herif şart. sonra planlamanı yaparsın, çevir çevir oyna.
sara yanlis yerde oynuyor bence ..icardi ile osimhen in hemen arkalarinda oynasa cok daha fazla is yapar

En azından Fransa 11 topçusu. Avrupa’ya yetiştirsen takımın kadro kalitesi anlamında CL’den de takım gelmediği ve kuramızda düşünüldüğünde Final oynaması gereken bir kadro kurmuş olurduk kâğıt üstünde. 1 yük faydalanacağımız Osimhen’e 10 öderken sıkıntı yok, Rabiot’a niye var anlamadım. Yeterki çöpe atmayalım parayı. Jakobs Monako tarafından gönderilmek istenen topçu. Muhtemelen gece hayatı nedeniyle Avrupa takımlarına maaşını biz ödemezsek gönderemeyeceğimiz adam+bek. Her açıdan negatif transfer
Oyuncu kaliteli ona birsey demiyorum ama toksik bir durum var bu geldikten sonra 1 ay maaşı geç yatsa takımda sorun çıkartma olasılığı fazla olan bir durum var. Biz niye bu durumun peşinde koşuyoruz. Adam en kritik zamanda sözleşmeyi fesih edip gidebilir istediği teklifi aldığı anda sorun çıkartıp gidebilir. Takım içinde huzursuzluk çıkarabilir. Dünya da o kadar orta saha varken 1 adama tutulmaz onun için avrupayi yakmak saçma geliyor bana.

yok zaten @Hasan Çam %100 haksız demedim. sadece "bana göre" eksikti argumanında. %100 hocayı suçlu bulmuştu. bence hoca+yönetim+başkan çeşitli oranlarda suçludur. bozuk olan bir gidişatı değiştirmenin de tek yetkini başkan olduğu için, dolaylı olarak en büyük suçlu başkandır.
fatura kesilecekse tabii ki de öyle

zaten başkan sezon başı "ben yaptım trasnferi ben ben " diye cümlesi var - o inkar edilemez.

fakat bizim hocada yeni kontratla beraber yönetimin süreçteki haline siper olmasından dolayı - onada vuruyor piyango - çünkü baya baya "rahatız iyiyiz güzeliz" derken 5-0la kupa kaybedip CL den elendi.

Kulübün sahiplerinin bu kadar para harcama sebebi kaz gelecek yerden tavuk esirgememek, ona lafım yok. Onlarla ilgili farklı düşüncelerim var. Buna siper olan adam taraftara City - Madrid tutun dediği anda ise bitmiştir. Bu işte kaybeden sadece taraftar. Okan da alacak 3 milyonunu
onlara siper olan adam benim için daha erkenden bitti. city'i, real'i tutun muhabbetinden de önce.

ne zaman maaşı 3 m euro oldu, bir anda yönetim ve başkanın yılmaz savunucusu oldu maalesef.

orada bitirdi kendini. benim için.

fener trasnferi kapattı salıp - a aaaa süpriiiiz hadi ananaslarımızı tokuşturalım havası mı basıyorlar taraftaralrına ...

ayrıca 6 ay adam olmayacak 15 M ....valla iyi keriz fenerbahçe yönetimi ...orda adamlar ligi bitirene kadar cılkını çıkarsın sonra size gelsin tatil matil yapmadan...

sakatlanmasın sonra- iyiymiş böyle devam etsinler :D

Chelsea Chilwell'i yollayacak diyolar alalım işte kiralık. Adam 65 maç sol kanat bek oynamış iş yapar bizde

geçen senede dedik fırsat transferi diyerek bütün transferler saçma sapan yapılamaz.. elinde kerem-barış varken önlerine mi arkalarına mı aldığın belli olmayan iki papaz oyuncuyla takımı kuramazsın.. ne oldu aldın zaha-ziyeş güya fırsat diye.. hocanın kafası karıştı.. idare edemedi.. yönetemedi.. şimdi barış kaldı elinde tek.. transferde öncelikle ihtiyaçlarını alırsın düşerde fırsat onu değerlendirirsin geçen sene de dedik sağlam bir orta saha alın.. son gün dombele getirdiler.. her yer boş ikardi varken osimhen alıyorsun.. alınmaz mı hava da kapılır eee ne oldu sistem değişecekmiş

Transfer istiyorsanız karaborsa işi üstünden baskı kurun sosyal medyada.

sara yanlis yerde oynuyor bence ..icardi ile osimhen in hemen arkalarinda oynasa cok daha fazla is yapar

o yüzden transfer edeceğin os'ye göre plan değişir dedim.
fernando benzeri oyun kurabilen ve alan kaplayan bir 6 alırsan sara daha önde kullanılabilir, gedson vb. profil alırsan hakan ç. gibi derinde oyun kurucu olarak kullanabilirsin.

young boys ilk maçında onu yapabileceğinin sinyallerini verdi bence.

Oyuncu kaliteli ona birsey demiyorum ama toksik bir durum var bu geldikten sonra 1 ay maaşı geç yatsa takımda sorun çıkartma olasılığı fazla olan bir durum var. Biz niye bu durumun peşinde koşuyoruz. Adam en kritik zamanda sözleşmeyi fesih edip gidebilir istediği teklifi aldığı anda sorun çıkartıp gidebilir. Takım içinde huzursuzluk çıkarabilir. Dünya da o kadar orta saha varken 1 adama tutulmaz onun için avrupayi yakmak saçma geliyor bana.
Bizim adamların gideceği bir adamdan karlı bile demiyorum zararsız çıkma şansı yok. Kimi alırlarsa alsınlar zararlı çıkacağız, ben bunu kabullendim artık. O yüzden kaliteli bir adam getirselerdi de en azından oyuncular kaliteleriyle bir kupa sevincini daha 25 sene sonra yaşayabilseydik diye düşünüyorum. Ciddi söylüyorum kupa 2’nin şu an kağıt üstünde favorisi olan ManU’dan 4 puan aldık geçen sene ama o kadar saçma bir yapılanma oldu ki ne yazık ki ihtimalimiz yok. Okan 3-5-2 denemeleriyle sezonu yiyecek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt