Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
o adam 3-4 yıldır falan soyadının hakkını bayağı bir veriyor.
top oynamaktan ziyade, chill-well yani :d
yok sen beni anlamadın. ben iyi veya kötü oynuyor demedim.Chelsea'de iyi top oynayabilen topçuya balon d'or falan verilmeli saçma sapan kaotik bir klüp şu an. Brightonda dünyanın en iyi 6sı gibi oynayan Caicedo bile leş atıyor
Yaptıkları o açıklamalarında UEFA için transferi kapattık ama transfer dönemi sonuna kadar oyuncu alacağız demişlerdifener trasnferi kapattı salıp - a aaaa süpriiiiz hadi ananaslarımızı tokuşturalım havası mı basıyorlar taraftaralrına ...
ayrıca 6 ay adam olmayacak 15 M ....valla iyi keriz fenerbahçe yönetimi ...orda adamlar ligi bitirene kadar cılkını çıkarsın sonra size gelsin tatil matil yapmadan...
sakatlanmasın sonra- iyiymiş böyle devam etsinler![]()
yok sen beni anlamadın. ben iyi veya kötü oynuyor demedim.
adam "oynamıyor".
yani en son topa dokunurken görüldüğü fotoğrafları dahi pek az.
Şu kadrodan ne çıkaracak ben oturtamıyorum kafamda 2 tane dünya çapında forvetin var ama kadronun geri kalanı soru işareti. Mevkilerde eksikler var rotasyon da hiç adam yok. Şu fikstür de gelmişken ilk 8'de bitirmen lazım ama hiç güven vermiyor okan buruk şuanda.Bizim adamların gideceği bir adamdan karlı bile demiyorum zararsız çıkma şansı yok. Kimi alırlarsa alsınlar zararlı çıkacağız, ben bunu kabullendim artık. O yüzden kaliteli bir adam getirselerdi de en azından oyuncular kaliteleriyle bir kupa sevincini daha 25 sene sonra yaşayabilseydik diye düşünüyorum. Ciddi söylüyorum kupa 2’nin şu an kağıt üstünde favorisi olan ManU’dan 4 puan aldık geçen sene ama o kadar saçma bir yapılanma oldu ki ne yazık ki ihtimalimiz yok. Okan 3-5-2 denemeleriyle sezonu yiyecek
Net. Arjantin gibi taşını kaldırsan topçu çıkan ülkenin yetenekli bir futbolcusunun TR’ye düşme imkanı yok. Güney Amerikalı menajerler satış yapmak için 2 milli takım gösterip çakıyorlar bir yerlerefb'in şu tarz mal transferlerine bitiyorum yaw.
ulan sen kim boca'dan 15 milyonluk oyuncu almak kim. boca'daki o potansiyelde oyuncu sana mı kalır? benfica, juve falan kuduz gibi hakim o bölgeye.
muhtemelen 3 milyon bile etmeyecek, sıradan bir oyuncuyu gırtlağa kadar soktular bunlara.
kıs trasnfer sezonu sonuna kadarmış demekYaptıkları o açıklamalarında UEFA için transferi kapattık ama transfer dönemi sonuna kadar oyuncu alacağız demişlerdi![]()
bize sokmak için çok uğraştı milan bunuWay be herif şambrele dönmüş
![]()
Tiemoué Bakayoko - Player profile
Tiemoué Bakayoko is a 31-year old football player aus France, (* 17/08/1994 in Paris, France). Bakayoko is 01/07/2025 without a club since. He plays in the position Defensive Midfield. His market value is €500k.www.transfermarkt.com
Bir sol bek ile kanat daha alır bunlar bencekıs trasnfer sezonu sonuna kadarmış demek![]()