Transfer Nöbeti #16 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rabiot ismini görünce sinirlerim tepeme çıkıyor.yeter arkadaş yazmayın şunu..

Yatacak yeriniz yok eyy yönetim ve olan buruk.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile
Sorma aga bu adam gelseydi anasını transfer edecektik. Anasını atlarla safariye gönderdiğim. Zaten takımda herkes bomba bi de bunla uğraş. Gelmesin bundan sonra da davar essegi

Sorma aga bu adam gelseydi anasını transfer edecektik. Anasını atlarla safariye gönderdiğim. Zaten takımda herkes bomba bi de bunla uğraş. Gelmesin bundan sonra da davar essegi
Bu sezon futbolu bırakır bu saatten sonra gideceği yerde kalmadı son güne doğru kabul ediyorum diye gelir koşa koşa ama alınmamalı bu saatten sonra

Yönetimin abv. Hala nöbet tutmaya gerek yok.

Yeter lan yeter bu Rabyo denen şahısı almayın o kadar para verebiliyorsanız başkasınıda alırsınız.

Ulan sırf rabiotla poz kesmek için o kadar ezik duruma düşülür mü be. Neredeyse şu imzayı at istanbula bi gel sonra ne istersen veririz ne istersen yaparsın demişler

haber maber çıkmaz - uyku vakti

Bu sezon futbolu bırakır bu saatten sonra gideceği yerde kalmadı son güne doğru kabul ediyorum diye gelir koşa koşa ama alınmamalı bu saatten sonra
Eğer bizimkilerde biraz omurga varsa ilk teklifin üçte birini verir ister gel istersen gelme denir. Ama son gün senelik 10 mil sözleşme takar bizimkilere. Olacak o

Sanmıyorum ben görmedim. Kimdi biri ruiz analizi diye bir tweerk atti. Sonra ruiz konuşuldu. İşin mantıksız tarafı uero 24 te tas gibi oynamış. Psgde de banko oynuyor. Bazen isimler çıkarken kolpaci arkadaşlar buna dikkat etsin 😁

geçen seneden bu yana çok da banko oynamıyor gibi

Eğer bizimkilerde biraz omurga varsa ilk teklifin üçte birini verir ister gel istersen gelme denir. Ama son gün senelik 10 mil sözleşme takar bizimkilere. Olacak o
sen de çok üzülürsün değil mi?

üzülme yaw sizinkiler amrabat aldı, hiç bir şey olmazsa bjk var bu sene fena değil, onu tutarsın :d

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt