Transfer Nöbeti #16 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Engin Polat'ın dışarı çıkması= dursunun başkan olması. Aynı tipleri çok seviyoruz. Bugün görevli* bir arkadasla muhabbet ediyoruz, bir aileyi kökten temizlemisler, sırf birinin yakınları diye direkt serbest kalmışlar. Bu ülke böylelerine kaldı ne yazık ki

Muhtemelen şu an alınabilecek bir sürü adam varken en alınamayacak adama gidip işi bilerek yokuşa sürüyorlar

Bu kadar bonservis ödeyip bu kadar salakça bir planlama ile sezona giren yönetim derhal seçime gitmelidir. 2 yıl şampiyon olduk diye takımı cami avlusuna bırakır gibi bıraktılar. Erden Timur kalsaydı bu sezon 5. yıldızı takacaktık.

Forvet bölgene 25 milyon euro maaş ödemesi yapacağın takımın tonla noksan bölgesi var. Fifada bile böyle saçma kadro kurmazsın.

Rakiplerin kadroya bak bizim kadroya bak. Ne oynayacağın belli değil, kimin nerede oynayacağı belli değil. Her açıklamanın tersini yaptılar, her verdikleri sözü tutmadılar.

Çok büyük ihanet söz konusu fakat yazamıyoruz. Yapacakları 2 bölgeye transfer, hala Rabiot, Goretzka haberlerini öne sürüp enayi gibi zaman geçirip kimseyi almıyorlar.

Gardi olmasa Osimhen'den haberleri olmayacak ama çıkıp Gardi, Osimhen transferinde yok yazdırıyorlar Nevzat'a. Son gün bir şey başaramayınca 13 Eylül'e kadar zaman var haberi girdiriyorlar yine Nevzat'a.

İlkay takımdan ayrılıyor, bizim başkan dalga geçiyor, benim duyduğuma göre Barça'da kalacak, sen ne duydun diyor. Dünyadan haberi yok ki.

Kemerburgaz'ı, BB anlaşması, Florya ihalesini geçtim, bari futbol takımının içine etmeseydiniz.

Ya Osimhen çeken takım su paralara nasıl şöyle deli fişek bir orta saha bulamıyor aklım almıyor.

Rabiot istemiyor abi işte zorlamayın. 3 aydır yatan adamdan bize fayda gelmez gidin alın başka bir orta saha

Hayır birde Ocak ayı istersen gidebilirsin demişiz adam kaç aydır futbol oynamıyor kendine gelmesi zaten 1-1.5 ayı bulacak bundan daha rezil bir iş olamaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt