Transfer Nöbeti #16 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hermoso'yu almak için uğraştılar yıllık 5m küsür maaş ile her neyse.
%100 bizimkilerin çapsızlığı ama hadi diyelim ki adam gerçekten Roma'yı tercih etti ama sonuçta sol stoper alma kararı verilmişse dünyada başka sol stoper mi yok ? Kiralık topçuda mı yok ?
Sizin yapacağınız işi .....

hay milli maç arasına be kardeşim kaldırın şunu

eee Nelsson da koşuyor orada arkadaş ve kampta vardı. Gerçekten yanlış yerlere bakıp asıl hataları görmüyoruz.
Takım plansız, taktiksiz oynuyor, bu olayların sebebinin büyük çoğunluğu bundan dolayı.
idman yiyen futbolu unutuyor her gelen oyuncu ilk başta kötü değil zaten yedek bırakılıyor yeni gelen son gün postalana dubois bile tercih ediliyor yerine.

eee Nelsson da koşuyor orada arkadaş ve kampta vardı. Gerçekten yanlış yerlere bakıp asıl hataları görmüyoruz.
Takım plansız, taktiksiz oynuyor, bu olayların sebebinin büyük çoğunluğu bundan dolayı.
Ben bu taktik plansız oynama işini en net prandelli sonrası Hamzaoğlu gelince görmüştüm takım dökülüyordu sonra prandelli gitti Hamza hocanın gediği ilk maç takır takır oynamıştı takım

Okanın da taktik bilmediğini düşünmüyorum ben mertensin yaşlanması Apo’nun sakarlığı bitirdi onun planlarını en büyük etken mertensin 90 dakika pres yapabilmesiydi o gidince sistem çöktü

Ayriyetten bizim mevcut orta saha kurgusunda takımı mümkün mertebe topu ayakta tutmalı rakibe verince alabilecek oyuncumuz kısıtlı ne kadar bizde o kadar iyi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt