- 21 Ocak 2010
- 72.572
- 51.039
- 5.003
Onun ben badem bıyığını dürüp burun kıllarıyla münasebete sokayımİbrahim hatipogluna hakaretten rdaş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Onun ben badem bıyığını dürüp burun kıllarıyla münasebete sokayımİbrahim hatipogluna hakaretten rdaş
Onun ben badem bıyığını dürüp burun kıllarıyla münasebete sokayım
idman yiyen futbolu unutuyor her gelen oyuncu ilk başta kötü değil zaten yedek bırakılıyor yeni gelen son gün postalana dubois bile tercih ediliyor yerine.eee Nelsson da koşuyor orada arkadaş ve kampta vardı. Gerçekten yanlış yerlere bakıp asıl hataları görmüyoruz.
Takım plansız, taktiksiz oynuyor, bu olayların sebebinin büyük çoğunluğu bundan dolayı.
Ben bu taktik plansız oynama işini en net prandelli sonrası Hamzaoğlu gelince görmüştüm takım dökülüyordu sonra prandelli gitti Hamza hocanın gediği ilk maç takır takır oynamıştı takımeee Nelsson da koşuyor orada arkadaş ve kampta vardı. Gerçekten yanlış yerlere bakıp asıl hataları görmüyoruz.
Takım plansız, taktiksiz oynuyor, bu olayların sebebinin büyük çoğunluğu bundan dolayı.
bu pozisyon idmansızlığı göstermiyor vasf. takımın 60-65 ten sonrası gösteriyor.idman yiyen futbolu unutuyor her gelen oyuncu ilk başta kötü değil zaten yedek bırakılıyor yeni gelen son gün postalana dubois bile tercih ediliyor yerine.
1 ay sonra bir daha var lanet arahay milli maç arasına be kardeşim kaldırın şunu
sadece bu pozisyon özelinde değilbu pozisyon idmansızlığı göstermiyor vasf. takımın 60-65 ten sonrası gösteriyor.
ya attığın video ile bunu eleştiriyor elemansadece bu pozisyon özelinde değil
izinli idman yiyenlerin geri gittiği doğru, sara bundan daha iyi olacak mı yoksa 3 maç sonra koşmayı bırakacak mı?ya attığın video ile bunu eleştiriyor eleman
Okan ın ne halt yiyeceğine göre değişir o. aynı devam ederse geri gider büyük ihtimalleizinli idman yiyenlerin geri gittiği doğru, sara bundan daha iyi olacak mı yoksa 3 maç sonra koşmayı bırakacak mı?