Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Osimhen'i kim besleyecek ulan?!!!
okan burukun 4-2-3-1'i gibi nöbet12 kişi oynayacak değiliz ya
Okan hocadan beklemiyorum ama belli olmaz tabi bakalım, Rize maçına anlayacağız üstadneden böyle olsun ki
batshuayi ve mertens de pekala 352 santraforu oynar
basit sallama haber bile yok ....
Kadro dışı kalmış. Bizde evsizlerin evi/umut kapısı olarak görülüyoruz diye maytap dönüyorduLeao goygoyu nedir tam olarak.
Twitter etkileşimcileri bir yerlerinden kadro dışı haberi uydurdular. Bizim türk tayfada kiralık gelsin diye gündem yapmaya çalışıyor.Leao goygoyu nedir tam olarak.
Yusuf barasi olabilir umarım yusuf sarı değildirAlanyaspor konusunda sana katılıyorum 352 sol kanat için Yusuf Özdemir düşünülüyor olabilir. Ama Adana'dan bizim maçta maestroyuda beğenmedim. Gravilon belki 3lu stoperde güzel olurdu.
Hakkat o ne oldu? Jekede oynadigini görmedim hic, tipki levent mercan ve oguz aydin gibiCan Keles almaliydik
Belki de kapattilar ama söylemeye korkuyorlarİlla son gün son saatlere bırakacaklar
Bıktırdılar yeminle ya
Yusuf özdemir Galatasaray maçlarında oynadığı gibi oynasın ligi sallar. Bebe Terim formayı giydiği için vetoladı diye safi hırsla oynuyordu bize karşı kaç sezondur.
Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY