Transfer Nöbeti #16 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Taraftara bilet olayını unutturmak için adam alacaklardır. Göze alamazlar ilk maçta taraftar bu konuyu gündeme getirir

Arias hakikaten gemileri yakmış Fluminense taraftarı daha büyük liglere gidebilirsin felan yazmış bazıları da kimse Fluminenseden büyük değildir demiş.Adama tapiyorlar resmen.

Bunu geçen gün burada konuştuk. Barış Kerem'den, Osimhen de Zaha'dan daha yüksek skor vaat ediyor. Burada Ziyech kritik nokta. İstikrarlı şekilde geçtiğimiz sezondan daha çok oynarsa o da minimum 5 gol katkısı verebilir.
Ziych kendini sahaya verse 5 gol değil 12-13 golü bulur raket gibi ayak var

Arias hakikaten gemileri yakmış Fluminense taraftarı daha büyük liglere gidebilirsin felan yazmış bazıları da kimse Fluminenseden büyük değildir demiş.Adama tapiyorlar resmen.
Yazdım burada herifi çok seviyorlar Brezilya’da öyle 10 milyonlar falan hikaye 30-40 civarı bonservis beklentileri var atleticoda ilgilenmiş geçtiğimiz yıl

Ziyech gönder yusuf sarı alanyalı topçuyu al ariası çek kanat rotasyonu bitsin. Ortasahaya da chelsea de ki nijeryalı 20 yaşında ki adamı opsiyonlu kiralama yap transferi kapat önümüze bakalım. Zor mu değil.

Emre Özcan'ı izlerken şu dank etti bana da. Her zamankinden daha sapıkça basabiliriz rakiplere üçlü oynarsak. Osimhen Icardi/Batshuayi rakip stoperlere, Jakobs Barış rakip beklere, Torreira da rakip oyun kurucusuna basabilir hunharca. Sırf bu yüzden üçlüye dönmek istiyor olabilir Okan Buruk.

Yazdım burada herifi çok seviyorlar Brezilya’da öyle 10 milyonlar falan hikaye 30-40 civarı bonservis beklentileri var atleticoda ilgilenmiş geçtiğimiz yıl
Muhtemelen Copa Amerika öncesi 10 civarı bonservis beklentileri vardı ama turnuva sonrası daha iyi prim yapmış sözleşme yenilemiyor Arias bu bir avantaj olabilir ama bizim de 15-16 civarı bonservis gözden çıkarmamız gerekiyor ilk etapta

Bunu geçen gün burada konuştuk. Barış Kerem'den, Osimhen de Zaha'dan daha yüksek skor vaat ediyor. Burada Ziyech kritik nokta. İstikrarlı şekilde geçtiğimiz sezondan daha çok oynarsa o da minimum 5 gol katkısı verebilir.

barış konusuna kesinlikle katılmıyorum

4231de dahi kerem kadar gol asist yapamazdı şimdi kanat bek oynarsa hiç yapamaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt