Transfer Nöbeti #16 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Emre Özcan'ı izlerken şu dank etti bana da. Her zamankinden daha sapıkça basabiliriz rakiplere üçlü oynarsak. Osimhen Icardi/Batshuayi rakip stoperlere, Jakobs Barış rakip beklere, Torreira da rakip oyun kurucusuna basabilir hunharca. Sırf bu yüzden üçlüye dönmek istiyor olabilir Okan Buruk.
Abdülkerim-Kaan-Nelsson 3'lüsü kenar stoper olmamalı bu yüzden. Yoksa kanat bekleri arkasına atılan her top kalemizde pozisyon olur. Rakibin kanatlarıyla eşleşiyor kenar stoperler.

Okan hoca açık açık ortasaha istemiyorum demedi mi, bence rabiot haberleri falan da kolpaydı

Oyuncuyu bizim gevşek yöneticiler alamayınca oyuncuya yada rakip yöneticiye bok atma huyuda yeni çıktı, misal oguz transferi bazı aptal kitle çocuğa saldiriyor

sara'yı 352de icardi ve osimhen arkasında oynatsak hem çift hane gol atar hem hücümda sağlam işler yapar o yüzden torreira yanına bir adam şart , jelert-yusuf özdemir falan solu götürür zaten ziyech de gitmiyor yabancı kurşunu muhakkak orta sahaya atmak lazım ve hiç uğraşmadan bedavaya folorunsho denilen azmanı kiralamalayız
Okan hoca Sarayı yine en geride oynatır burda bir ton saydırır herkes. Bu adam Toreranın arkasında oynayacak onun açıklarını kapatacak bir oyuncu olamaz, yeteneğine yazık ederiz. Arkaya Kaanı falan atıp önüne Torera ve Sara yı koy 10 gol 10 asist yapsın sana.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bizimkiler oyuncu almak isteseler alırlar hem kanat hem ortasaha, bakın 8jk hergun oyuncu indiriyor

Bizim selçuk-melo tandemine adam bulmamız lazım Sara-Sneijder yerinde oynamalı. Bir diğer önemli olan nokta beklerden eboue-riera katkısı alır mıyız?
1f4db69119401a0e5b69c16831f08b5a.jpg

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY

Okan hoca Sarayı yine en geride oynatır burda bir ton saydırır herkes. Bu adam Toreranın arkasında oynayacak onun açıklarını kapatacak bir oyuncu olamaz, yeteneğine yazık ederiz. Arkaya Kaanı falan atıp önüne Torera ve Sara yı koy 10 gol 10 asist yapsın sana.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Açık kapatması için değil oyun kurması için oynar orada zaten.

Bizim selçuk-melo tandemine adam bulmamız lazım Sara-Sneijder yerinde oynamalı. Bir diğer önemli olan nokta beklerden eboue-riera katkısı alır mıyız?
1f4db69119401a0e5b69c16831f08b5a.jpg

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY
eboue yerine jelert burak yerine baris olabilir icardi donene kadar

Abdülkerim-Kaan-Nelsson 3'lüsü kenar stoper olmamalı bu yüzden. Yoksa kanat bekleri arkasına atılan her top kalemizde pozisyon olur. Rakibin kanatlarıyla eşleşiyor kenar stoperler.
Üçlünün güzel yanı da o ya. Kanat bekin arkasına atılan topa bir stoper çıksa kale sahasında yine iki stoper olacak. Kusursuz olmasına gerek yok, mevcut kadronun defolarını azaltması yeterli.

Üçlünün güzel yanı da o ya. Kanat bekin arkasına atılan topa bir stoper çıksa kale sahasında yine iki stoper olacak. Kusursuz olmasına gerek yok, mevcut kadronun defolarını azaltması yeterli.
Pırpır bir kanadın Apo veya Nelsson ile açık alanda birebir kalması her türlü sorun. Çünkü rakipler de buna göre oynayacaktır. Bizim 2 sene önceki 0-3'lük Fener derbisine benzer.

tam öyle değil üstad

o dış stoperlerin en az biri çabuk olsa iyi olur

bu yüzden bazı hocalar bek çekiyor oraya

Pırpır bir kanadın Apo veya Nelsson ile açık alanda birebir kalması her türlü sorun. Çünkü rakipler de buna göre oynayacaktır. Bizim 2 sene önceki 0-3'lük Fener derbisine benzer.
tam öyle değil üstad

o dış stoperlerin en az biri çabuk olsa iyi olur

bu yüzden bazı hocalar bek çekiyor oraya
Kusursuz plan değil yav, onun farkındayım. Ben mevcut stoper rotasyonuyla artık dörtlü oynanmaması gerektiğini düşünüyorum. Nelsson zaten pozisyon alması ve sezgisi en kuvvetli savunmacımız olarak merkez stoperdir üçlüde. Davinson sağ tarafı kapatır. Apo bu haliyle devam ederse yerine Jakobs denenebilir.

Kusursuz plan değil yav, onun farkındayım. Ben mevcut stoper rotasyonuyla artık dörtlü oynanmaması gerektiğini düşünüyorum. Nelsson zaten pozisyon alması ve sezgisi en kuvvetli savunmacımız olarak merkez stoperdir üçlüde. Davinson sağ tarafı kapatır. Apo bu haliyle devam ederse yerine Jakobs denenebilir.

rabiot ve kostic için konuşulan paralara göre daha alınabilir orta saha, sol kanat bek ve sol stoper önerisi alayım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt