Transfer Nöbeti #16 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takıma sertlik katacak defansif orta sahaya ihtiyacımız var. Torreira dahil olmak üzere hiçbir orta saha oyuncumuz sert oynayan tarzda değil. Hatta takımda BAY dışında sert oynayan oyuncu da yok sayılır. Melo tipi, Gedson tipi orta sahaya ihtiyacımız çok bariz. Lemina da olabilir alinabilirse.
8JK maçında Melo'muz olsaydı, Gedson'u daha 10. dakika olmadan paket ederdi, sindirirdi. Ya da kart aldırdı.

rabiot ve kostic için konuşulan paralara göre daha alınabilir orta saha, sol kanat bek ve sol stoper önerisi alayım
Kontenjan dert, o yüzden sol kanat için Yusuf Özdemir yerli olarak tamamdır bence. Yusuf Demir'i kiralık olarak Alanya'ya göndersek win win olur hatta. O zaman Ziyech takımda kalsa bile bir orta saha bir sol stoperlik kontenjanımız oluyor. Alexsandro ve McKennie isimleri çok kafama yatmıştı ama yoklamadan öteye geçtik mi emin değilim.

Şu osimhen transferinde ki taraftara sırıtarak aldık daha ne alalım diyen bıyıklıya çok kıl gittim o adamla şl bile kaldırsak kulüpte durmamalı, hatipoğlu o lafı etmemeliydi.

Burhan can haber globalde yayin yapiyor

Birazdan bombalari patlatacaktir

Şu osimhen transferinde ki taraftara sırıtarak aldık daha ne alalım diyen bıyıklıya çok kıl gittim o adamla şl bile kaldırsak kulüpte durmamalı, hatipoğlu o lafı etmemeliydi.
Bunlar takımı geliştirmek için değil taraftarı susturmak için transfer yapıyorlar. Zül geliyor.

Sırf yönetime sövmek için ilk iç saha maçına bilet bulup gidesim var. Daha önce iki kere gittim Arena’ya. Üçüncü de bu sebepten olsun

Lemina yine sakat degilmi? Yapmayin gözünü seveyim. Süper orta saha ama adam 10 senede ortalama 20 maç oynuyor her sezon

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt